Νίκησε την Τυνησία η Εθνική

Η Εθνική επικράτησε της Τυνησίας με 26-19 σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Η Εθνική ανδρών επικράτησε της Τυνησίας με 26-19, στο κλειστό της Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2013.
Το παιχνίδι αποτέλεσε το ντεμπούτο του Γιώργου Κρανάκη στην τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας

συγκροτήματος.

«Υπάρχει ενθουσιασμός και διάθεση αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Ήταν μια πρώτη γνωριμία για τους αγωνιστικούς μας προσανατολισμούς, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το στόχο που είναι τα προκριματικά του Παγκοσμίου τον ερχόμενο Ιανουάριο», δήλωσε ο προπονητής της Εθνικής, ενώ ο Σπύρος Μπαλωμένος πρόσθεσε: «Η ομάδα έκανε πολύ καλή αρχή. Είναι θετικό πως υπήρχαν νέα πρόσωπα. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Ο Γιώργος Χαλκίδης υπογράμμισε πως «ήταν ο πρώτος μας αγώνας, με νέα φιλοσοφία και νέο προπονητή. Υπάρχει διάθεση και πάθος για να ανταποκριθούμε όχι διεκπεραιωτικά αλλά ουσιαστικά». Από την πλευρά του ο αρχηγός της Τυνησίας, Χέικελ Μεγκανέμ, δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Υπάρχει δικαιολογία με πολλά νέα πρόσωπα από την εθνική Νέων. Η Ελλάδα διαχρονικά έχει μια καλή ομάδα με πολλούς επαγγελματίες κι έμπειρους αθλητές, οπότε δεν μου κάνει έκπληξη η πολύ καλή εμφάνισή της».

Τα δεκάλεπτα: 4-2, 8-3, 10-8 (ημίχρονο), 16-11, 20-15, 26-19

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Δημάκης, Μεγαλοοικονόμου, Μαστορογιάννης 1, Ριγανάς 1, Ζαραβίνας 5, Σαμαράς 1, Μπαλωμένος 1, Βακάλης, Κοκολοδημητράκης, Κουλούρης, Ευαγγελίδης 4, Τζούφρας 2, Γ. Γεωργιάδης, Χαλκίδης 4, Αλβανός 2, Μπακαούκας 4, Δ. Γεωργιάδης 1, Μάλλιος.

ΤΥΝΗΣΙΑ (Αλέν Πορτέ): Μισαούϊ, Μπαρ 4, Γκαρμπί, Τουάτι, Μπανούρ, Αλουϊνι, Μαγκάϊζ, Μαάρεφ 3, Μαχμούτ 3, Σφαρ, Αμρί 1, Μραμπέτ 1, Μεγκάνεμ 1, Αϊέντ 5, Μπουγκανμί, Τσουϊρέφ 1.


Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.


Keywords
Τυχαία Θέματα