Νομική νίκη για το NFL

06:27 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

To NFL επικράτησε της ένωσης παικτών στην πρόσφατη νομική τους διένεξη και άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Ολοκληρώθηκε η ειδική διαιτητική διαδικασία και η λίγκα δικαιώθηκε έναντι του NFLPA. Θυμίζουμε πως η ένωση παικτών είχε θεωρήσει το NFL αναρμόδιο σχετικά με την τιμωρία παικτών εμπλεκόμενων στο γνωστό σκάνδαλο τιμολόγησης τραυματισμών. Έτσι ο Jonathan Vilma, linebacker

των Νιου Ορλίνς Σέιντς, θα απουσιάσει από ολόκληρη τη σεζόν, αν δεν δικαιωθεί στη δική του έφεση, η οποία εκκρεμεί. Επίσης, ο Will Smith θα χάσει τέσσερα ματς, ο Anthony Hargrove οκτώ και ο Scott Fujita τρία, όλοι πρώην ή νυν παίκτες των Νιου Ορλίνς Σέιντς.

Ανησυχία για τους διαιτητές

Παράλληλα το NFL φαίνεται πως θα αρχίσει την πρόσληψη αναπληρωματικών διαιτητών. Άλλωστε συνεχίζονται χωρίς επιτυχία, οι συζητήσεις για νέα συλλογική σύμβαση εργασίας με τους τωρινούς ρέφερι της λίγκας.

Σύλληψη του Justin Blackmon

O rookie wide receiver των Τζάκσονβιλ Τζάγκουαρς, Justin Blackmon, φυλακίστηκε, επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πολιτεία της Οκλαχόμα. Πρόκειται για την πέμπτη επιλογή του φετινού ντραφτ! Στο σχετικό δικαστήριο, πάντως, δήλωσε αθώος. Εν τω μεταξύ ο defensive tackle, Jeris Pendleton, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας όντας φετινή επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου.

Ανεβασμένος ο Adrian Peterson

Αν και δεν είναι στο 100%, ο running back, Adrian Peterson, ξεπερνά υγιείς συμπαίκτες του, σε προπονητικές ασκήσεις των Μινεσότα Βάικινγκς. Φαίνεται έτοιμος να πάρει θέση βασικού τη νέα σεζόν.

Κοντά σε συμφωνία με τον Andrew Luck οι Κολτς

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη των Ιντιανάπολις Κολτς, Jim Irsay, ο σύλλογος είναι ένα βήμα, πριν από την υπογραφή συμβολαίου με τον Andrew Luck. Θυμίζουμε πως η πρώτη επιλογή του φετινού ντραφτ υπολογίζεται για βασικός quarterback των Κολτς το 2012.

Αποδεσμεύτηκε ο Javarris Williams από τους Τέξανς

Αφού επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Justin Forsett, οι Χιούστον Τέξανς τοποθέτησαν τον running back, Javarris Williams, στον κατάλογο των waivers. Άλλωστε κρίθηκε περιττός στο βασικό ρόστερ των Τεξανών. Επίσης, ένας άλλος running back, o Derrick Ward, έγραψε στο Twitter ότι οι Τεξανοί δεν πρόκειται να ανανεώσουν το συμβόλαιό του.

Υπέγραψε ο Doug Martin

Οι Τάμπα Μπέι Μπακανίερς «δέσμευσαν» με πενταετές συμβόλαιο τον running back, Doug Martin. Πρόκειται για την 31η επιλογή του φετινού ντραφτ και μάλλον ο Martin θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, από την πρώτη του σεζόν στο NFL.

Μένει στους Ρέιντερς ο Marcel Reece

Υπέγραψε το προτεινόμενο tender και ο fullback, Marcel Reece, θα συνεχίσει στους Όκλαντ Ρέιντερς. Έτσι θα ενσωματωθεί στο προπαρασκευαστικό κομμάτι της προετοιμασίας της ομάδας του.

Στους Κάνσας Σίτι Τσιφς ο Abram Elam

Σαν free agent υπέγραψε ο safety, Abram Elam, στους Κάνσας Σίτι Τσιφς. Λογικά θα αποτελέσει αναπληρωματικός του Eric Berry, ο οποίος ξεπέρασε σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο. Ο έτερος safety, Kendrick Lewis, αναρρώνει ακόμα από

Keywords
Τυχαία Θέματα