Πολ Πιρς: «Πρέπει να κερδίσουμε στο Μαϊάμι»

06:03 5/6/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Μπόστον Σέλτικς «κράτησαν» την έδρα τους στους τελικούς της Ανατολής και πλέον στοχεύουν στο «μπρέικ» εναντίον των Μαϊάμι Χιτ.

Ελάχιστοι πίστευαν πως οι «κέλτες» θα βρεθούν στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά οι... γερασμένοι Πολ Πιρς, Κέβιν Γκαρνέτ και Ρέι Άλεν, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, έχουν συμβάλλει στην ξέφρενη πορεία του συλλόγου. Ύστερα από την ισοφάριση σε 2-2, ο αρχηγός των Σέλτικς δήλωσε:

«Όπως είναι λογικό, πρέπει

να κερδίσουμε στο Μαϊάμι. Έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη σειρά. Δεν θα είναι εύκολα. Περισσότερο θα μοιάζει με καυγά σε μπαρ. Εκτιμούμε πως όλα τα ματς θα κριθούν στο πόντο και εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τις απαραίτητες νίκες».

Οι παραπάνω δηλώσεις αποδείχθηκαν... προφητικές για το κλίμα που επικράτησε στην προπόνηση των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης, τη Δευτέρα (04/06). Δηλαδή όλοι οι παίκτες πιστεύουν ότι μπορούν να προκριθούν στους τελικούς των playoffs.

Από την πλευρά του, ο προπονητής, Ντοκ Ρίβερς, ανάφερε τη Δευτέρα (04/06):

«Στην αρχή της χρονιάς, πολλοί μπέρδεψαν το πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των παικτών με την ηλικία τους, εξαιτίας των ηττών μας. Εγώ επέμενα πως υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης, όχι ηλικίας. Στη συνέχεια έμαθαν όλοι πόσο καλοί είμαστε. Εγώ είχα από την αρχή την αίσθηση πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα. Πέρσι είχαμε αποκλειστεί ταχύτερα από τα playoffs, επειδή δεν είχαμε ομαδικό πνεύμα. Πλέον έχουμε. Όλοι έχουν καταλάβει ότι ο Ρόντο είναι ο ηγέτης μας».

Πάντως οι «Big Three», με ή χωρίς τον Ρόντο, έχουν οκτώ νίκες σε ισάριθμα ματς, στα οποία η σειρά ήταν ισόπαλη 2-2. Αν επιβεβαιώσουν αύριο (06/06, 03:30) την παράδοση, τότε θα έχουν ευκαιρία πρόκρισης τα ξημερώματα της Πέμπτης (08/06, 03:30).

Keywords
Τυχαία Θέματα