Νοβίτσκι: «Ένας Κόμπι, ΛεΜπρόν και Ουέιντ θα… σώσει τους Μάβερικς»!

10:53 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι περσινοί πρωταθλητές του ΝΒΑ, Ντάλας Μάβερικς, αποκλείστηκαν με 4-0 ήττες από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στην πρώτη φάση των πλέι οφ και ο Ντιρκ Νοβίτσκι θέλει τους Κόμπι Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ για να ανακάμψει του χρόνου η ομάδα.

«Χρειαζόμαστε παίκτες που θα μπορούν να σκοράρουν και να πάρουν πάνω τους την ομάδα. Αν κοιτάξετε τις καλύτερες ομάδες, αυτές έχουν δύο ή τρεις παίκτες που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γερμανού φόργουορντ για

να προσθέσει:

«Πάρτε τα ματς που η Θάντερ μας νίκησε. Στο πρώτο και στο δεύτερο, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ ήταν ο πρωταγωνιστής. Σε τρία, ο Κέβιν Ντουράντ. Στο τέταρτο ο Τζέιμς Χάρντεν. Αν θέλεις να διεκδικείς με αξιώσεις τον τίτλο, χρειάζεσαι δύο ή τρεις παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή».

Για τις μεταγραφές που πρέπει να κάνουν οι Μάβερικς το καλοκαίρι: «Είναι πολύ νωρίς για να πω. Μόλις αποκλειστήκαμε. Αλλά δεν είμαι σίγουρος. Θα θέλαμε τον Κόμπι, τον ΛεΜπρον ή τον Ουέιντ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα