Ντέρμπι από τα… παλιά στο Μενίδι

Την Κυριακή ο Αχαρναϊκός αντιμετωπίζει τον Αιολικό σε ένα ματς «φωτιά» για το πρωτάθλημα του 9ου ομίλου της Δ’ Εθνικής και ο προπονητής της ομάδας Θανελλάς κάνει δηλώσεις ευχόμενος ένα παιχνίδι διαφήμισης του ποδοσφαίρου.

Μπορεί η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να είναι στους πέντε βαθμούς, ωστόσο όπως όλοι γνωρίζουν σε ένα ντέρμπι δεν μετράνε αυτά, αλλά περισσότερο η ψυχή που θα βγάλουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο.

Για

το ματς αυτό τοποθετήθηκε ο έμπειρος τεχνικός λέγοντας τα εξής: «Αν και από την αρχή του πρωταθλήματος προσπαθούμε να μην ξεχωρίζουμε παιχνίδια, το συγκεκριμένο ματς αποκτά τη δική του ιδιαιτερότητα. Θεωρώ πως η ομάδα του Αιολικού διαθέτει πλούσιο... οπλοστάσιο, και απαρτίζεται από αξιοπρεπή διοίκηση και, πάνω από όλα, αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο νησί με φανατικό κοινό. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι συγκεκριμένο. Πιστεύω πως αν οι παίκτες μου αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε, νομίζω ότι η μέχρι τώρα πορεία μας αποδεικνύει ότι οι ποδοσφαιριστές μου έχουν τα φόντα να πετύχουν υψηλούς στόχους. Αν καταφέρουμε να διατηρήσουμε το απόλυτο των νικών στην έδρα μας, πιστεύω ότι θα αποκτήσουμε ένα μικρό προβάδισμα όσον αφορά την υπόθεση τίτλος».

Επίσης ο Θανελλάς μίλησε και για το τεταμένο κλίμα που υπάρχει μεταξύ αυτών των παιχνιδιών: «το μόνο εύκολο είναι να γίνει επεισοδιακό ματς. Εγώ θα ήθελα να δω να γίνεται ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και ας κερδίσει ο καλύτερος. Πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βοηθήσει από τη μεριά του με το δικό του τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα