Ντέρμπι νεοφώτιστων

23:16 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο 4ος της βαθμολογίας Παμβοχαϊκός φιλοξενεί τον 3ο Φοίνικα, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στα ψηλά.

Σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (3/3, 17.00) στο Βραχάτι, όπου ο αήττητος στην έδρα του Παμβοχαϊκός υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας Φοίνικα Σύρου.

«Τόσο εγώ όσο και τα παιδιά, έχουμε μπει πλέον στη... διαδικασία των πλέι οφ. Παίζουμε αύριο με τη Σύρο, ακολουθεί ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή,

οπότε είναι σα να παίζομε στα πλέι οφ», σχολίασε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς, ο οποίος είχε μια δύσκολη εβδομάδα με αρκετά προβλήματα (τραυματισμών και ιώσεων) για να καταλήξει: «Όπως έχω πει και τις προηγούμενες ημέρες, θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί παίζοντας με αυτές τις μεγάλες ομάδες και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος του Απριλίου».

Ο Φοίνικας βρίσκεται στη Βόχα με ψυχολογικό πλεονέκτημα, μετά τη μεγάλη νίκη της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρακλή.

«Όπως είχα πει και στο ματς του πρώτου γύρου και τη δήλωση αυτή έχει υιοθετήσει κι ο κ. Ζαλμάς, είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Ένα εκτός έδρας ματς απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, όπου θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε», δήλωσε ο τεχνικός των «Πειρατών», Νίκος Νεόφυτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα