Ντοκ Ρίβερς: «Φαβορί Χιτ και Μπουλς»

Προσπάθησε να ανταλλάξει τον Ρέι Άλεν, αλλά ο Ντοκ Ρίβερς θεωρεί τους φετινούς Μπόστον Σέλτικς τρίτο φαβορί της Ανατολής, πίσω από τους Σικάγο Μπουλς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Την τελευταία ημέρα της φετινής περιόδου ανταλλαγών, οι «κέλτες» είχαν πλησιάσει σε αρκετές ανταλλαγές, αλλά όλες «χάλασαν». Αποκαλύφθηκε πως μία από αυτές αφορούσε τους Άλεν και τους Μέμφις Γκρίζλις.

Συγκεκριμένα τα δικαιώματα του 10-φορές all-star επρόκειτο να μεταφερθούν στις «αρκούδες». Οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης θα έπαιρναν για αντάλλαγμα τον Ο Τζέι Μέιο και μία επιλογή

ντραφτ.

Επίσης, ο Πολ Πιρς βρέθηκε κοντά στους Νιου Τζέρζεϊ Νετς έναντι του Μεχμέτ Οκούρ και μίας επιλογής ντραφτ. Αμφότερες οι ανταλλαγές, όμως, «χάλασαν».

«Θεωρώ ότι γίναμε πολύ καλή ομάδα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Απλά μας πήρε χρόνο» δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς δικαιολογώντας ουσιαστικά την πρόθεση περί ανταλλαγής των δύο παραπάνω παικτών. Πάντως το καλοκαίρι δύσκολα θα παραμείνουν όλα τα μέλη της «Big Three», Άλεν, Πιρς και Γκαρνέτ, στη Βοστόνη.

Στο μεταξύ, πάντως, υπάρχουν τα φετινά playoffs. Αναφορικά με την postseason ο προπονητής των Σέλτικς δήλωσε: «Το Μαϊάμι και το Σικάγο είναι τα φαβορί, αλλά έχουμε και εμείς πιθανότητες για την Ανατολή».

Keywords
Τυχαία Θέματα