Ο Εθνικός «γάζωσε» και τον Βατανιακό!

Πορεία χωρίς… φρένα για τον Εθνικό Γαζώρου στη Football League 2, καθώς επικράτησε με 2-1 του Βατανιακού στην Κατερίνη.

Έτσι, το «συγκρότημα» των Σερρών πανηγύρισε την έκτη του νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο στην Football League.

Το παιχνίδι δεν

ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, καθώς στο 10’ άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, με την αποβολή του Νίκου. Ο αμυντικός του Βατανιακού σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή Μιχαηλίδη να τον αποβάλει με κόκκινη κάρτα.

Την… εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μαχαιρούδης, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ. Πάντως, ο Εθνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 21’ με το μακρινό σουτ του Παλάσκα, ωστόσο στο 43’ ο Ποτουρίδης με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα σουτ του Μίνγκα, έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γαζώρου πήρε την πρωτοβουλία και κατάφερε να πάρει τη νίκη, χάρις σε τέρμα του Μαχαιρούδη στο 53’.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Σακελλαρίδης, Νίκου, Δερμίσης, Τασίδης, Καρτσαμπάς, Μποταΐτης, Γιαξής, Μίγκος, Χατζηησαΐας (32’ Μιχαηλίδης), Ποτουρίδης, Ραπτόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ: Γιαννιώτης, Καλογιάννης, Αγγελόπουλος, Κουκόλης, Άγγος, Παλάσκας, Γαλακτερός, Κοσμίδης, Πεχλιβανίδης, Κωνσταντινίδης, Μαχαιρούδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα