Ο Γιουσέιν Μπολτ με Nissan GT-R

15:33 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη, έκανε την επιλογή του για να γίνει ακόμα πιο γρήγορος και φυσικά η Nissan το διαφημίζει. Και όχι άδικα.

Το Νissan GT-R και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια παγκόσμια διαφημιστική εκστρατεία. Ο τριπλός χρυσός Ολυμπιονίκης και κάτοχος πολλών παγκοσμίων ρεκόρ, μπορεί να τρέξει τα 100 μέτρα σε 9,58 δευτερόλεπτα.

Ως λάτρης της ταχύτητας, δε μπορούσε παρά να λατρέψει και το Nissan GT-R: από τη στιγμή που το αγόρασε, γνωρίζει πολύ καλά

ότι με αυτό το supercar μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ/ώρα μόλις σε 2,8 δευτερόλεπτα. Με αφορμή τα δύο παραπάνω εκπληκτικά φαινόμενα, η Nissan λάνσαρε για πρώτη φορά μια παγκοσμίου βεληνεκούς διαφημιστική εκστρατεία, με μια σειρά από billboards σε διεθνή αεροδρόμια, όπου θα πρωταγωνιστεί ο Μπόλτ με το δικό του Nissan GT-R.

Άλλωστε η συνεργασία μεταξύ της Nissan και του Γιουσέιν Μπόλτ προέκυψε ως μια εντελώς φυσική εξέλιξη, καθώς ο τελευταίος είναι κάτοχος ενός Nissan GT-R από το 2009. Δείτε video από το παρασκήνιο της δημιουργίας των διαφημιστικών μηνυμάτων, στη σελίδα της Nissan Greece, στο Facebook :

http://www.facebook.com/pages/Nissan-Greece/198810193495863?ref=tn_tnmn

Keywords
Τυχαία Θέματα