Ο Κώστας Βαμβακάρης αποκλειστικά στο Onsports (video)

Ο βοηθός του Ομοσπονδιακού προπονητή Ντράγκαν Άντριτς, μιλά από το Αϊντχόφεν στο Onsports για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη της Ολλανδίας.

Στη «μάχη» του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνεται σήμερα η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, καθώς στις 20.45 θα τεθεί αντιμέτωπη με τη διοργανώτρια Ολλανδία.

Σε επικοινωνία που είχαμε χθες με τον βοηθό προπονητή Κώστα Βαμβακάρη, μας μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στις

τάξεις μεταξύ των παικτών, την καλή ψυχολογία που έχουν αλλά και τις πρώτες ημέρες στην χώρα της… τουλίπας.

«Δεν είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι αυτό με την Ολλανδία αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, γιατί είναι και το πρώτο παιχνίδι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα», σχολίασε αρχικά με το σημερινό αγώνα.

«Είναι η έναρξη, πρέπει να προσέξουμε, υπάρχει άγχος αφού παίζουμε απέναντι στη διοργανώτρια η Ολλανδία. Ομολογώ πως τα τρία πρώτα παιχνίδια είναι στις δυνατότητές μας, μπορούμε να τα κερδίσουμε και να μπούμε στην εξάδα που είναι ο πρωταρχικός μας στόχος ώστε να προκριθούμε για το προολυμπιακό τουρνουά στον Καναδά», συνέχισε.

Όσον αφορά στη διοργάνωση, είπε: «Η διοργάνωση είναι πάρα πολύ καλή, υπάρχει φοβερή οργάνωση και ένα πολύ ωραίο κολυμβητήριο, είναι οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα γίνουν πού ωραία παιχνίδια. Πιστεύω πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, στην ομάδα μας όλα είναι καλά, δεν έχουμε κάποιο τραυματισμό».

Η ψυχολογία των διεθνών μας, σύμφωνα με τον Βαμβακάρη βρίσκεται στα… ύψη. «Η ψυχολογία είναι πάρα πολύ καλή, τέλεια θα έλεγα. Αυτό ισχύει από την αρχή της προετοιμασίας μας. Η προετοιμασία μας άρχισε από το καλοκαίρι και τελειώνει ένα τμήμα της προετοιμασίας τώρα και ένα δεύτερο στη συνέχεια, αν προκριθούμε στον Καναδά».

Keywords
Τυχαία Θέματα