«Ο Μέσι κορυφαίος όλων»

Μπορεί ο Πελέ να επιχείρησε να υποτιμήσει την αξία του Λιονέλ Μέσι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, όμως, χαρακτήρισε τον Αργεντινό ως τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Ο Βραζιλιάνος βετεράνος ποδοσφαιριστής τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο Μέσι δεν είναι ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής, προφανώς σε μια ακόμα προσπάθεια να αναδείξει τη δική του ποδοσφαιρική αξία. Ο Γκουαρντιόλα, ωστόσο, απέδωσε τα εύσημα στον βραχύσωμο επιθετικό με δηλώσεις που παραχώρησε στο σάιτ της Μπαρτσελόνα και έδωσε εμμέσως και μια απάντηση στον Πελέ.

«Ο Μέσι γνωρίζει πολύ

καλά τι αισθάνονται όλοι στην Μπαρτσελόνα γι αυτόν και τι άποψη έχουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτά που προσφέρει στην ομάδα, με αυτά που πρόσφερε στο παρελθόν και με αυτά που θα προσφέρει στο μέλλον», τόνισε αρχικά ο προπονητής της Μπάρτσα και συνέχισε σε ανάλογο ύφος.

«Ολα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα, μάλλον δεν θα τα πετύχαινε χωρίς τη συμβολή του. Είναι ξεχωριστός τύπος ποδοσφαιριστή. Τα στατιστικά του μιλούν από μόνα τους. Δεν πιστεύω ότι εμφανίστηκε ποτέ ποδοσφαιριστής που να έκανε ό,τι κάνει ο Μέσι κάθε τρεις μέρες. Ο κόσμος αγοράζει εισιτήρια μόνο και μόνο για να τον δει αγωνιζόμενο και να χαρεί το θέαμα που προσφέρει. Πώς να πιστέψω ότι μπορεί κανείς να βρει παίκτη που να έχει τόση συνέπεια για τέσσερα χρόνια, που να παλεύει τόσο σκληρά παρότι γνωρίζει ότι είναι ήδη εξαιρετικός. Ισως είμαι νέος και δεν έχω δει όλους τους άσους του παρελθόντος, όμως θεωρώ ότι ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Ο άνθρωπος έχει χάρισμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα