«Ο μικρός Πετράκης μας χρειάζεται»

Κάλεσμα σε όσους μπορούν να βοηθήσουν τον μικρό Πετράκη, το γιο του ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ, Γιώργου Αντωνόπουλου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του και χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση, κάνει μέσω ανακοίνωσης ο ΠΑΟ Ρουφ.

Η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας στέκεται στο πλευρό του ποδοσφαιριστή και τονίζει ότι «αυτές τις Άγιες ημέρες η ποδοσφαιρική οικογένεια ας δείξει ότι έχει μόνο ανθρώπινο πρόσωπο».

Το

δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ Ρουφ αναφέρει:
«Ο μικρός Πετράκης μας χρειάζεται όλους. Αυτές τις Άγιες ημέρες η ποδοσφαιρική οικογένεια ας δείξει ότι έχει μόνο ανθρώπινο πρόσωπο. Το παιδί του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Χανιά Αντωνόπουλου ο μικρός Πετράκης μας χρειάζεται. Δίνει τη μάχη της ζωής του πριν ακόμα προλάβει να χαμογελάσει. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι όσοι λέμε ότι μας ενώνει το ποδόσφαιρο. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη. Ηθική και υλική. Εμείς στο ΡΟΥΦ μπορούμε να σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπό μας ειδικά όταν είναι ένα μικρό παιδάκι.

ΑΡ.ΛΟΓ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 5220-040753-786 Αντωνόπουλος Γιώργος».

Σημειώνεται ότι ανακοίνωση στήριξης για τον μικρό Πετράκη έχει εκδώσει και ο σύνδεσμος φίλων του ΑΟΧ, «Blue Boys»:
««Πριν δύο εβδομάδες όλη η οικογένεια του Α.Ο.Χανιά και όχι μόνο, διαταράχτηκε λόγω ενός δυσάρεστου γεγονότος. Ένα μέλος της οικογένειάς μας, ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Αντωνόπουλος, περνάει δύσκολες στιγμές καθώς ο μικρός του γιος, Πέτρος, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όπως είναι φυσικό όλοι μας έχουμε στενοχωρηθεί και συμπάσχουμε με τον συμπαθέστατο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, τον στηρίζουμε και θα τον στηρίζουμε ηθικά (με τις ευχές και τις προσευχές μας) και υλικά (καταθέτοντας ο καθένας ότι ποσό μπορεί στον λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για αυτόν το σκοπό).

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.

Ό λογαριασμός στον οποίο μπορεί ο κάθε ένας να καταθέσει ότι μπορεί είναι: 5220-040753-786 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Ευχόμαστε στην οικογένεια του μικρού παιδιού να πάνε όλα καλά και με την βοήθεια του ΘΕΟΥ θα πάνε».

Keywords
Τυχαία Θέματα