Ο Ρούντολφ, ο Καρνέζης και η… χαμένη ΓΗΠΕΛ

21:28 1/4/2012 - Πηγή: OnSports

Χρειάζεται ψυχή πάντα για να κερδίζεις ένα παιχνίδι με δέκα παίκτες και ανεξάρτητα από γενικότερες συνθήκες. Την έβγαλε αυτή την ψυχή ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τον Άρη, που όπως κι αν το δει κανείς δεν είναι αμελητέα περίπτωση σαν αντίπαλος.

Κι όσο και να μοιάζει να μην έχει καμιά σημασία το ποδοσφαιρικό κομμάτι της ιστορίας αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό μπροστά στις επώδυνες διοικητικές και οικονομικές εξελίξεις, έστω και για μέρα αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε και με αυτό. Με το ποδοσφαιρικό

δηλαδή κομμάτι του Παναθηναϊκού.

Άλλωστε ότι και να γίνει, ο Φερέϊρα και οι παίκτες του θα κληθούν να τελειώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο την χρονιά στην διαδικασία των πλέϊ-οφ.

Δεν είδαμε και καμιά φοβερή μπάλα στο ΟΑΚΑ, αλλά εδώ που τα λέμε θα ήταν και παράλογο να είχε οποιοσδήποτε απαιτήσεις για κάτι τέτοιο.

Με δεδομένες φυσικά τις συνθήκες και την ατμόσφαιρα που επικρατούσε τόσο όλη την βδομάδα στην Παιανία, όσο και στο άδειο και καταθλιπτικό ΟΑΚΑ στην διάρκεια του αγώνα.

Επόμενα μόνο πινελιές μπορεί κάποιος να διακρίνει και να συζητήσει από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το ότι το γκολ το πέτυχε ο Ρούντολφ, δεν είναι πρωταπριλιάτικο ανέκδοτο. Άλλωστε το παιδί δεν φταίει που η ομάδα του δηλαδή η Τζένοα επέλεξε τον Παναθηναϊκό για να κάνει την… αποθεραπεία του. Έχει τα στοιχεία του καλού επιθετικού, αλλά ήταν γνωστό σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ήρθε, ότι δεν ήταν σε κατάσταση να τα βγάλει στο χορτάρι. Εν πάση περιπτώσει, έστω και επειδή φόρεσε την φανέλα με το τριφύλλι, είναι καλό τελικά που γράφτηκε μια νίκη με δικό του γκολ. Έτσι για να γραφτεί κι αυτός στην ιστορία αυτής της ομάδας.

Κατά τ’ άλλα Σιμάο και Βιτόλο όπως πάντα σκούπιζαν στο κέντρο ότι υπήρχε, αλλά μπροστά ήταν απίστευτα φλύαροι ο Λάζαρος με τον Κουίνσι, ενώ στην μοναδική καλή στιγμή, ο Ζέκα φάνηκε άστοχος εξ επαφής.

Στις πολύ καλές στιγμές του αγώνα η εκπληκτική απόκρουση του Καρνέζη στο πρώτο ημίχρονο, που με βάση την μορφή του αγώνα, σαφέστατα και ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα.

Κάτι άλλο ενδιαφέρον από το παιχνίδι, δεν υπήρχε. Απλά το στοίχημα πια για τον Φερέϊρα και τους παίκτες του, είναι αν θα μπορέσουν να μείνουν συγκεντρωμένοι και όσο αφοσιωμένοι γίνεται στο αγωνιστικό κομμάτι, με δεδομένη την κρισιμότητα των διοικητικών εξελίξεων.

Σε ότι αφορά τώρα σ’ αυτές, δηλαδή στις εξελίξεις, τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν όλο και περισσότερο. Κι αν όχι σε σχέση με το αν και ποια λύση θα βρεθεί, τουλάχιστον σε σχέση με το ξεκαθάρισμα επιτέλους στο τι έχει γίνει τελικά σ’ αυτό τον σύλλογο. Και σ’ αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο η πρωτοβουλία των παλαιμάχων, ακριβώς γιατί όταν ολοκληρώσει τις επαφές της με μετόχους και παράγοντες αυτής της ομάδας, θα μπορούν όλοι να δουν, να συγκρίνουν και πάνω απ’ όλα να κρίνουν. Κι ίσως γι’ αυτό αντιμετωπίστηκε και με τόση λύσσα η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, σε σημείο να αποκαλούν κάποιοι τους παλαιμάχους με χυδαίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς όπως «Τσάκες», «μπροστινοί»¨και τα

Keywords
Τυχαία Θέματα