Ο Σουμπίνιο σώζει τον Κομπότη

Χαίρετε κύριοι, η απεργία για το αυτοδιοίκητο πέρασε και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Απομένουν 8 αγωνιστικές και ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

Για το πόλεμο των αιωνίων μιλάμε συνέχεια και μέχρι τέλους θα γράψουμε πολλά κείμενα. Μεγάλη μάχη όμως γίνεται και στην ουρά. Η Δόξα λογικά θα αρκεστεί σε κάποιες καλές εμφανίσεις καθώς μετά τις δύο ήττες από την Κέρκυρα έμεινε πολύ πίσω. Αποτελέσματα όμως που έβαλαν γερά στη

μάχη και την ομάδα του Γκράθια.

Οι Φαίακες πιθανότατα αν είχαν κάνει νωρίτερα την αντικατάσταση του Μπάντοβιτς σήμερα να ήταν σε πολύ καλύτερη θέση. Με τον Ισπανό τεχνικό άλλαξαν φιλοσοφία, πήγαν σε ένα πολύ επιθετικό 4-3-3 με προσπάθεια κατοχής μπάλας, ανέβασαν ψηλά τις γραμμές τους και είναι έτοιμοι στην τελική ευθεία να διεκδικήσουν την παραμονή.

Ο Γκράθια γι' αυτήν τη μάχη έχει και ένα κρυφό όπλο. Ο Χουάν Μάρτιν ήταν μια τεράστια ενίσχυση για τα δεδομένα μιας ομάδας που σαν στόχο έχει την παραμονή. Πιθανότατα επειδή οι συμπαίκτες του δεν έχουν τη δυνατότητα να τον τροφοδοτούν όπως ο ίδιος επιθυμεί και να τον παίζουν μέσα στην αντίπαλη περιοχή μέχρι σήμερα έχει πετύχει μόλις 1 γκολ.

Στην Κέρκυρα δικαιολογημένα στην περίοδο της διακοπής έπεσαν πάνω του για να του φτιάξουν το ηθικό καθώς γνωρίζουν πως αν βρει τη ρέντα του στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος μπορεί να πετύχει 3-4 σημαντικά τέρματα που θα τους δώσουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να μείνουν στην κατηγορία.

Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια που έρχονται με τον Λεβαδειακό. Ο Κομπότης τους κέρδισε στη μεγάλη μάχη του Ιανουαρίου που πιθανότατα να κρίνει την τύχη των δύο ομάδων. Με το που έσκασε το θέμα Σουμπίνιο στον ΟΦΗ, έλεγα όποτε μου δινόταν η ευκαιρία στην εκπομπή πως όποιος προλάβει και τον κλείσει από αυτούς που κινδυνεύουν θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή του.

Ο Σουμπίνιο είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Γρήγορος με την μπάλα στα πόδια, έχει την δυνατότητα να ανεβάσει ταχύτητα την ανάπτυξη της ομάδας που αγωνίζεται. Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ήταν ακριβώς ότι ο Μήτρογλου την περσινή. Αδικημένος ποδοσφαιριστής πρώτης γραμμής που μπορεί να εξασφαλίσει την κατηγορία σε όποιον τον αποκτήσει.

Ο Μαρινάκης πέρσι ήθελε να βοηθήσει τον φίλο του τον Βεντούρη έδωσε τον Μήτρογλου στον Πανιώνιο και αυτός με 8 γκολ σε 11 παιχνίδια κράτησε μόνος του τον Πανιώνιο κατηγορία κάνοντας μάγκα τον Λεμονή που σωστά επέμενε πως η απόκτησή του εξασφαλίζει τη σωτηρία. Ο Σουμπίνιο ήδη έχει παίξει 11 παιχνίδια στη Λειβαδιά, έχει πετύχει 4 τέρματα, έχει δώσει 2 ασίστ και έχει αλλάξει πολύ την ανάπτυξη της ομάδας του και έχει κάνει πολύ καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Ο Λεβαδειακός από δεύτερος υποψήφιος για τη σωτηρία έφτασε στο σημείο να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα του, να έχει πολλές επιλογές στην επίθεση και αν κερδίσει την Κυριακή την Κέρκυρα θα μπορεί να βλέπει με πιο ασφάλεια τη συνέχεια. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται πως

Keywords
απεργια, κερκυρα, γκολ, οφη, μαρινακης, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , απεργιες σημερα, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 24 ιανουαριου, απεργια 25 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, απεργια 1 μαρτιου, απεργια 2 μαρτιου, απεργια 3 μαρτιου, απεργια 4 μαρτιου, απεργια 8 μαρτιου, απεργια 9 μαρτιου, απεργια 10 μαρτιου, απεργια 17 μαρτιου, απεργια μμε, αποτελεσματα, το θεμα, βημα, θεμα, οφη, παιχνιδια, σωτηρια, τυχη, γκολ, γινεται, δυνατοτητα, δοξα, δωσει, ευκαιρια, ερχονται, ηθικο, λεβαδειακος, λειβαδια, ομαδα, ποδοσφαιρο, συνεχεια, φαιακες, ασφαλεια, ευθεια, εμφανισεις, κειμενα, κυριακη, ουρα, ποδια
Τυχαία Θέματα