Ο... τελικός μπορεί να περιμένει

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί σκέφτονται τι θα συμβεί σε αυτό το μεγάλο ντέρμπι, οι παίκτες περιμένουν να δουν το ΟΑΚΑ γεμάτο, ο Φερέιρα ζήτησε από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα γεμίζοντας τις εξέδρες. Ένας πραγματικός τελικός του πρωταθλήματος.

Ώπα όμως... Μήπως ξεχνάμε κάτι ρε παιδιά; Μήπως υπάρχει κι άλλη αγωνιστική

υποχρέωση μέχρι τις 18 Μαρτίου; Και όχι μια απλή αγωνιστική υποχρέωση. Η ΑΕΚ. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο το μυαλό όλων μας ταξιδεύει από τώρα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Μετά τα όσα έγιναν κόντρα στον ΠΑΟΚ, για τον Παναθηναϊκός ο πραγματικός τελικός είναι η αναμέτρηση με την Ένωση. Προκειμένου να έχει νόημα το ματς με τον αιώνιο, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί οι «πράσινοι» για να κυνηγήσουν τον τίτλο κόντρα στον ΟΣΦΠ. Η κατάσταση της ΑΕΚ μην ξεγελά κανέναν. Την ώρα του αγώνα, ούτε τα οικονομικά προβλήματα θα σκέφτονται, ούτε τίποτα. Άλλωστε, η Ένωση έχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς πιθανή νέα ήττα, δεν αποκλείεται να της στοιχίσει ακόμη και την συμμετοχή στα πλέι οφ!

Συν τοις άλλοις, δεν θυμόμαστε ούτε ένα ματς κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, στο οποίο να πήγε χαλαρός ο Παναθηναϊκός, θεωρώντας πως το έχει πάρει πριν γίνει και να μην... έφαγε τα μούτρα του. Ακόμη και στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, μόλις οι «πράσινοι» έκαναν το 3-0, δέχτηκαν γρήγορα δύο τέρματα, κάνοντας μόνοι τους την αναμέτρηση ντέρμπι!

Μην ξεχνάμε και κάτι ακόμη. Χωρίς ίχνος υπερβολής και εμπάθειας προς την ΑΕΚ. Από τη στιγμή που έχει μείνει τόσα χρόνια μακριά από τους τίτλους, η μόνη χαρά της στο πρωτάθλημα είναι να κάνει ζημιές σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Κατά συνέπεια, μιλάμε για την τελευταία ευκαιρία που έχουν οι άνθρωποι για να δείξουν πως υπάρχουν. Για να δείξουν πως δεν είναι απλά μία αναμέτρηση πριν το πραγματικό ντέρμπι.

Σε κάθε περίπτωση, όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό. Επειδή και καλύτερη ομάδα είναι, ενώ συγχρόνως στο συγκεκριμένο ματς τον πραγματικό και ουσιαστικό στόχο τον έχει αυτός.

Όλα αυτά στο αγωνιστικό κομμάτι. Και μακάρι να μείνουμε εκεί, επειδή ο Κουκουλάκης δεν έχει δώσει δείγματα μέχρι τώρα πως περνάει απαρατήρητος. Ακόμη και σε ματς που υπάρχει πραγματικός πρωταγωνιστής, όπως ήταν το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στην Τούμπα, κάτι κάνει για να δείξει ότι υπάρχει. Μακάρι να μην αποδειχθεί νέος Βσκάκης, αν και η αλήθεια είναι πως ο πραγματικός φόβος για το «τριφύλλι» είναι ο διαιτητής απ’ το Ηράκλειο. Βλέπετε, θα βόλευε πολλούς να μείνει κι άλλο πίσω ο Παναθηναϊκός ενόψει του ντέρμπι των αιωνίων. Και φυσικά δεν εννοούμε την ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα