Μαρτάκος: «Με προσέβαλαν στο Ρουφ»

Την απόφαση να μην ακολουθήσει την αποστολή του ΠΑΟ Ρουφ για τον αυριανό (11/03) αγώνα με τη Ζάκυνθο έλαβε ο Γιώργος Μαρτάκος.

Ο μέχρι πρότινος υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας αν και προπόνησε κανονικά τους παίκτες το πρωί του Σαββάτου (10/03), δεν επιβιβάστηκε τελικά στο πούλμαν με την αποστολή. Έτσι, δεν θα κοουτσάρει την ομάδα στο αυριανό (11/03) παιχνίδι με τους νησιώτες, κάτι που σημαίνει

ότι ο Μίλτος Γκόφας θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟ Ρουφ.

Ο Γιώργος Μαρτάκος θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του Onsports τους παίκτες του για τη συνεργασία που είχαν τους τελευταίους επτά μήνες, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους λόγους που τον «ανάγκασαν» να μην ακολουθήσει την αποστολή των «ερυθρόλευκων»:

«Σεβόμενος τον εαυτό μου ως άνθρωπο και προπονητή αποφάσισα να μην ακολουθήσω την αποστολή στη Ζάκυνθο. Δεν θέλω να πω περισσότερα, γιατί ήταν προσβλητική αυτή τη κίνηση, αλλά έτσι αισθάνθηκα να πράξω. Ευχαριστώ τους παίκτες για τους επτά μήνες συνεργασίας που είχαμε και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Δεν περίμενα να ακούσω ευχαριστώ από τη διοίκηση, αλλά ούτε να με προσβάλλουν κατά αυτόν τον τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα