Ο Τζόκερ... προειδοποιεί

12:03 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

O Nόβακ Τζόκοβιτς ξαναβρήκε την όρεξή του όπως φάνηκε μετά τον τίτλο στο Μasters 1000 στο Μαϊάμι.

«Είναι τώρα 2 χρόνια που παίζω πραγματικά καλά σ'αυτό το τουρνουά και έτσι νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την χωμάτινη περίοδο που ακολουθεί στο tour» είπε ο Νο1 τενίστας στον κόσμο μπαίνοντας στην σεζόν του χώματος. Σε 2 εβδομάδες στο Μόντε Κάρλο ξεκινά η νέα πρόκληση όπως είπε: «Το περιμένω ανυπόμονα και θέλω να ξεκινήσω καλά και δυνατά. Είναι κομβικό το σημείο στο Μόντε Κάρλο, καθώς ακολουθούν και τα υπόλοιπα μεγάλα τουρνουά,

όπως το Roland Garros, οι Ολυμπιακοί στο Λονδίνο και το Wimbledon»
Για τον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν είπε: «Είμαι σίγουρος πως οποιοσδήποτε άλλος παίκτης αυτή τη στιγμή θα έλεγε το ίδιο... απλά ζούμε γι'αυτά τα ματς. Δουλεύουμε καθημερινά και προσπαθούμε να αφιερώσουμε όλη μας τη ζωή σ'αυτό το άθλημα, ώστε να μπορούμε να παίζουμε για 6 ώρες συνεχόμενες ένα και μόνο ματς για να κερδίσουμε έναν Grand Slam τίτλο».

Για τις ήττες στο Ντουμπάι και στο Indian Wells και πόσο τον επηρέασαν πριν τον τίτλο στο Μαϊάμι είπε:
«Δεν έχασα ούτε σετ στο Μαϊάμι, γεγονός εντυπωσιακό. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που αγωνίστηκα στα τελευταία 3 ματς με πάρα πολύ καλούς αντιπάλους, γεγονός το οποίο μου δίνει κουράγιο για το υπόλοιπο της σαιζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα