Εκδρομή οπαδών Πανηλειακού στον Ταύρο

11:33 5/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τη συμπαράσταση των οπαδών του θα έχει ο Πανηλειακός σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ στον Ταύρο.

Ο σύλλογος Φίλων του Πανηλειακού οργανώνει εκδρομή στην Αθήνα εν όψει του κυριακάτικου (8/04) παιχνιδιού με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ,

ένα ματς που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Φωστήρα στον Ταύρο και θα ξεκινήσει στις 17.00. Η συνολική τιμή της εκδρομής είναι περίπου 25 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού:

«O Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού ενημερώνει ότι θα οργανώσει εκδρομή στην Αθήνα για το ματς της Κυριακής με το Ρουφ (γήπεδο Ταύρου, ώρα 5.00μμ. - μόλις την Τετάρτη το μεσημέρι έγινε οριστικό το πότε και που ακριβώς). Όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να απευθυνθούν στα γραφεία του Συλλόγου, καθημερινά, από τις 7.00 - 10.00 μ.μ. ή να ενημερώσουν κάποιο άλλο μέλος. Αυτό να γίνει το συντομότερο!

Η συνολική τιμή της συγκεκριμένης εκδρομής, συμπεριλαμβανομένου εισιτηρίου γηπέδου, υπολογίζεται να είναι περίπου 25 ευρώ. Η εκδρομή ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ανάλογα με τις συμμετοχές.

Απαραίτητοι όροι, α) ΠΡΟπληρωμή λεωφορείου (15 ευρώ), και β) λήξη δήλωσης συμμετοχών το αργότερο ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ώρα 9.00μμ.

Αν δεν τηρηθούν οι παραπάνω όροι ΔΕΝ θα μπει λεωφορείο (και η όποια μετάβαση θα γίνει μεμονωμένα, με ΙΧ αυτοκίνητα κ.τ.λ., κάτι που αν τελικά γίνει αυτό, θα γίνει νεότερη ενημέρωση)».

Keywords
Τυχαία Θέματα