Οι άνθρωποι του ΝΟ Βουλιαγμένης γιόρτασαν την Πρωτομαγιά

21:04 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Κάτω από τον λαμπρό ήλιο και με διάθεση καλοκαιρινή τα μέλη οι αθλητές και οι φίλοι του ΝΟΒ γιόρτασαν την Πρωτομαγιά. Εντυπωσίασε η έκθεση των γλυπτών αγαλμάτων που απεικόνιζαν αθλητές του Αριστείδη Πατσόγλου.

Μέχρι τις πρώτες απογευματινές ώρες της Τρίτης (1/5) κράτησε η γιορτή της Πρωτομαγιάς που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική προβλήτα του ΝΟΒ με την παράδοση που θέλει

το κέφι ανεβαίνει όσο περνάει η ώρα να διατηρείται και φέτος.

Εκατοντάδες μέλη αθλητές (ανάμεσα στους οποίους η ανδρική ομάδα πόλο)και φίλοι του ΝΟΒ υποδέχθηκαν το Μάη δίπλα στη θάλασσα , απολαμβάνοντας τα γευστικά εδέσματα.
Τα έξι αγάλματα που απεικόνιζαν αθλητές την ώρα της προσπάθειας έκλεψαν την παράσταση καθώς υποδέχονταν ουσιαστικά τον κόσμο ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν στον κύριο Πατσόγλου να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Ο ίδιος πάντως υποσχέθηκε ένα από τα επόμενα δημιουργήματά του να αφορά σε αθλητή της πισίνας ή της θάλασσας.
Την πρωτομαγιάτικη γιορτή του ΝΟΒ τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημοσθένης Ταμπάκος και η Γενικής Γραμματέας του ΣΕΟ και πρώην αθλήτρια του ΝΟΒ Εύη Μωραιτίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα