Οι «εκλεκτοί» του Τραπατόνι

Στο ΕΪΡΕ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα μπαράζ του Euro 2012 και ο Τζιοβάνι Τραπατόνι ανακοίνωσε την 26αδα του για τις δύο αναμετρήσεις με την Εσθονία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιρλανδών επανέφερε στην ομάδα τον επιθετικό των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Ρόμπι Κιν, αλλά και τον Σέιν Λονγκ που προέρχεται από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

«Η Εσθονία θέλει προσοχή. Είχε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα στον όμιλό της, απέναντι σε Σερβία και Σλοβενία,

ενώ δημιούργησε πολλά προβλήματα και στην Ιταλία. Τα παιχνίδια αυτά θα είναι τεράστια πρόκληση για εμάς», τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, για να ανακοινώσει του «εκλεκτούς» του ο Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Οι 26 παίκτες που επέλεξε είναι οι: Γκίβεν (Άστον Βίλα), Ουέστγουντ (Σάντερλαντ), Φορντ (Μίλγουολ), Ο’ Σι (Σάντερλαντ), Κέλι (Φούλαμ), Γουόρντ (Γουλβς), Νταν (Άστον Βίλα), Σεντ Λέτζερ (Λέστερ), Ο’ Ντι (Λιντς), ΜακΣέιν (Χαλ), Γουίλαν (Στόοουκ), ΜακΚάρθι (Γουίγκαν), Κόουλμαν (Έβερτον), Άντριους (Ίπσουιτς), Φάχεϊ (Μπέρμιγχαμ), Γκίμπσον (Μαν. Γιουνάιτεντ), Κίο (Λιντς), Νταφ (Φούλαμ), ΜακΓκίντι (Σπάρτακ Μόσχας), Χαντ (Γουλβς), Λόρενς (Πόρτσμουθ), Κιν (Λος Άντζελες Γκάλαξι), Ντόιλ (Γουλβς), Λονγκ (Γουέστ Μπρομ), Κοξ (Γουέστ Μπρομ), Γουόλτερς (Στόουκ).

Keywords
Τυχαία Θέματα