Οι Ντάβαρης, Αντωνίου και Μπράβος στο Onsports

19:02 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Το Onsports επικοινώνησε με τους πρωταγωνιστές του Πανηλειακού και μας μίλησαν για την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα στο νότιο όμιλο της Football League 2.

Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, και ο παίκτης των «ερυθρόλευκων», Δημήτρης Μπράβος, με δηλώσεις τους στο Onsports

αναφέρθηκαν στην πολύ καλή πορεία του Πανηλειακού και στο πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Football League 2:

Ντάβαρης: «Δεν είναι τυχαία η πορεία της ομάδας»

Ο Κώστας Ντάβαρης έκανε μέσω του Onsports μία αναφορά τον πρώτο γύρο του νοτίου ομίλου της Football League 2 και υποστήριξε ότι η πορεία του Πανηλειακού στηρίζεται στη συνεχή, σκληρή δουλειά και προσπάθεια.
Ο επικεφαλής της διοίκησης του Πανηλειακού παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί της ανόδου μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΑΟ Γλυφάδας και ξεκαθάρισε πως πίστευε ότι εξαρχής ο Πανηλειακός θα πρωταγωνιστήσει, γιατί η ομάδα και ο κόσμος της διψούν για μπάλα και πρωταθλητισμό:

«Εγώ θέλω να μεταφέρω στους παίκτες μας, τον προπονητή μας και σε όλα τα υπόλοιπα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος συγχαρητήρια για την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας. Δεν είναι τυχαία, αλλά στηρίζεται σε συνεχή και σκληρή δουλειά και προσπάθεια.

Ως διοικητικός επικεφαλής θα συνεχίσω να προσπαθώ και δεν θα σταματήσω να λέω ότι ο Πανηλειακός ανήκει στον κόσμο του, ανήκει σε όλο τον Πύργο και σε όλη την Ηλεία. Αυτή είναι και πρέπει να είναι η δύναμή της. Χωρίς τη βοήθεια όλων δε γίνεται τίποτα.

Ο Πανηλειακός δεν ήταν εξαρχής από τα φαβορί για όσους δεν γνωρίζουν. Κάναμε με τον προπονητή μια πολύ καλή ομάδα, κρατήσαμε το βασικό κορμό, παίκτες από την περσινή σεζόν και έχουμε οκτώ παίκτες από τον Πύργο, ενώ φέραμε ποδοσφαιριστές που πλαισίωσαν τα ταλαντούχα παιδιά που διψούν για να παίξουν μπάλα και θέλουν να βγουν πρωταθλητές.
Ο κόσμος διψά για να δει αυτή την ιστορική ομάδα στις μεγάλες κατηγορίες. Το δείχνει κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Έχουμε τον πιο πολύ κόσμο σε αυτή την κατηγορία.

Όλοι μας θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια, ώστε οι νέες επιτυχίες που θα έρθουν να δώσουν διάρκεια στα ήδη πολύ μεγάλα επιτεύγματα της ομάδας, στην πρωτοπορία του βαθμολογικού πίνακα και τη διεκδίκηση της ανόδου, που είναι ο στόχος του Πανηλειακού.
Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι προσπαθούμε να τα λύνουμε έστω και αργοπορημένα. Πιστεύω ότι από το δικό μας όμιλο, δύο θα ανέβουν απευθείας και ο τρίτος με τον τρίτο του 2ου ομίλου θα παίξουν μπαράζ.
Ο Απόλλων Σμύρνης και ο ΑΟ Γλυφάδας είναι καλές ομάδες και πιστεύω ότι μαζί με τον Πανηλειακό θα ανέβουν στην Football League. Μας δίνει το δικαίωμα να το πιστεύουμε το γεγονός ότι θα αποχωρήσουν από το πρωτάθλημα της Football League ο Διαγόρας, ενώ ακούγεται και για άλλες ομάδες.

Η ομάδα μας και τυπικά είναι πρωταθλήτρια χειμώνα, ενώ τα αγωνιστικά δείγματα γραφής είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Αντωνίου: «Έχουμε ομάδα

Keywords
Τυχαία Θέματα