Πρώτευσαν ΟΤΝ Φιλαδέλφειας και Φίλιππος Αμυνταίου

18:27 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο ΟΤΝ Φιλαδέλφειας πρώτευσε στις νέες γυναίκες και ο Φίλιππος Αμυνταίου στους νέους άνδρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τζούντο που έγινε στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΟΤΝ Φιλαδέλφειας στα κορίτσια και ο Φίλιππος Αμυνταίου στα αγόρια, πρώτευσαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών και νέων γυναικών που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο οποίο συμμετείχαν 115 τζουντόκα από

40 συλλόγους. Ο σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας, με πρωταγωνίστριες τις Κωνσταντίνα Πλουμπή (-44 κιλά) και Κατερίνα Γεωργομήτρου (+78 κιλά) κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια, τα οποία αποδείχθηκαν υπέρ αρκετά για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου. Τη δεύτερη θέση με ένα μετάλλιο από κάθε απόχρωση, πήρε ο ΑΟ Ιλίου, ενώ ακολούθησε ο ΣΑΠΚ Νεάπολης (1-1-0), ΕΟΣ Αχαρνών (1-0-0) και Όμιλος Φίλων Τζούντο Μαγνησίας (1-0-0).

Στα αγόρια ο Φίλιππος Αμυνταίου κατέκτησε τα τρία από τα συνολικά οκτώ χρυσά μετάλλια, ενώ είχε και ένα χάλκινο στο δρόμο για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Το μακεδονικό συγκρότημα συγκέντρωσε 16 βαθμούς, εννέα περισσότερους από την Βικτώρια Θεσσαλονίκης (1-0-2). Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Μιθριδάτης (1-0-1), ενώ ακολούθησαν Κλειτόμαχος Θεσσαλονίκης (1-0-0), Πόντος Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης (1-0-0) και Ολυμπιονίκης Αγίου Ιωάννη Ρέντη (1-0-0). Για λογαριασμό του Φίλιππου τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Αναστάσιος Κεσίδης (-55κ.), Μιρμάνης Ηλιάδης (-60κ.) και Ρούντολφ Κουρτίδης (-66κ.), ενώ τρίτος στην κατηγορία των -66 κιλών ήταν ο Γιώργος Φωτιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα