Οι προκηρύξεις για τις υποδομές της ΕΠΣΑΝΑ

Η ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων των υποδομών της, μετά τη λήξη της Α΄ φάσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τις προκηρύξεις για όλες τις προκηρύξεις των υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ:


ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΕΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ

Α΄ ΦΑΣΗ

«Η Α΄ ΦΑΣΗ θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες και θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
1.

Μετά το τέλος των αγώνων της Α΄ Φάσης συντάσσεται βαθμολογικός πίνακας και οι ομάδες κατατάσσονται κατά σειρά με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία.
2. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων εφαρμόζεται το άρθρο 20 του ΚΑΠ
Οι τρεις (3) πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδες κάθε ομίλου της Ά Φάσης και οι δύο καλύτερες βαθμολογικά τριταθλήτριες ομάδες των τριών ομίλων θα περάσουν στην επόμενη φάση (Β΄ Φάση). Για να είμεθα δίκαιοι θα πρέπει μόνο στους νέους και στην περίπτωση ισοβαθμίας να υπάρχει και ένας παρανομαστής ήτοι ο αριθμός των ομάδων εκάστου ομίλου (σε συμπληρωμα του αρθρου 20 του ΚΑΠ )
Β΄ ΦΑΣΗ
Οι παραπάνω οκτώ (8) ομάδες που προκρίθηκαν από την Α΄ Φάση πάλι με κλήρωση θα συγκροτήσουν τέσσερα (4) ζευγάρια, ( θα αποκλεισθεί το ενδεχόμενο συνάντησης των τριών πρωταθλητριών ομάδων της Α΄ Φάσης) τα οποία θα δώσουν μονούς αγώνες, σε ουδέτερο γήπεδο. Σε περίπτωση που ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση πέναλτυ.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα περάσουν στην επόμενη φάση (Γ΄Φάση).
Γ΄ ΦΑΣΗ
Οι τέσσερις (4) νικήτριες ομάδες των παραπάνω αγώνων της Β΄ Φάσης με κλήρωση θα συγκροτήσουν δυο (2) ζευγάρια τα οποία θα δώσουν μονούς αγώνες, σε ουδέτερο γήπεδο. Σε περίπτωση που ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση πέναλτυ.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα περάσουν στην τελική φάση (Γ΄Φάση).

Δ΄ ΦΑΣΗ (ΤΕΛΙΚΗ)
Οι νικητές των δυο (2) ανωτέρων αγώνων θα δώσουν μονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο που θα διεξαχθεί για την ανάδειξη του Πρωταθλητού Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α κατηγορίας Νέων. Στην περίπτωση που ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση πέναλτυ. Οι δύο ομάδες που θα προκρίθουν
στον μικρό τελικό θα δώσουν μονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο. Στην περίπτωση που ο αγώνας τελειώσει ισόπαλος, τότε η νικήτρια ομάδα ανακηρύσσεται μετά από εκτέλεση πέναλτυ.
Τα έξοδα των αγώνων που διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο επιβαρύνουν εξ’ ημισείας και τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΩΝ

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ
Α΄ ΦΑΣΗ
Η Α΄ ΦΑΣΗ θα διεξαχθεί σε διπλούς αγώνες και θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή.
3. Μετά το τέλος των αγώνων της Α΄ Φάσης συντάσσεται βαθμολογικός πίνακας και οι ομάδες κατατάσσονται κατά σειρά με κριτήριο το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία.
4. Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων εφαρμόζεται το άρθ

Keywords
Τυχαία Θέματα