Οι πρώτες φωτογραφίες των πιο σέξι μοντέλων (photos+video)

07:42 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο κυνηγός ταλέντων Ντάγκλας Πέρετ αποκαλύπτει τις πρώτες λήψεις που έκαναν ποτέ σαν μοντέλα η Μιράντα Κερ, η Κάντις, η Ρόζι Χάντινγκτον και η εξωτική Σανέλ Ιμάν!

Τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, οι πιο διάσημοι Αγγελοι της Victoria’s Secret και τα πιο «καυτά» κορμιά της πασαρέλας κάποια στιγμή στη ζωή τους, όταν δεν τις ήξερε ακόμη κανείς, πέρασαν από τον φακό του Ντάγκλας Πέρετ.

Χωρίς μέικ απ, πρόχειρα ντυμένες και με το άγχος για την γνώμη του πιο φημισμένου κυνηγού ταλέντων στη βιομηχανία της μόδας τα κοριτσάκια πόζαραν για τη Polaroid λήψη του πορτραίτου τους που κατά πάσα πιθανότητα θα έκρινε τη καριέρα τους.

Ο Ντάγκας Πέρετ αποκαλύπτει σήμερα στο βιβλίο Wild Things (το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένα αντίτυπα) μερικές από τις φωτογραφίες που τράβηξε από το 2000 έως το 2010 και την πρώτη εντύπωση από τις μετέπειτα σούπερ σταρ της μόδας.

«Η Μιράντα Κερ είχε μεγάλο πρόβλημα στο να κλείνει δουλειές. Πήγαινε πάντα στα κάστινγκ παρέα με μια φίλη της, η οποία ήταν επίσης πολύ όμορφη και της έπαιρνε πάντα τη δουλειά», λέει ο Πέρετ στο New York Magazine ο οποίος ωστόσο σημειώνει πως από την πρώτη φωτογραφία της Κερ κατάλαβε πως είχε μπροστά του ένα τοπ μόντελ.

Την ίδια ιδέα είχε και για τη Ρόζι Χάντινγκτον, για την οποία λέει πως είχε έναν επιβλητικό χαρακτήρα και φαινόταν πως είχε βάλει στο μάτι το εξώφυλλο κι όχι μια απλή φωτογράφηση…

Εκείνη που δεν του έκανε σπουδαία εντύπωση ήταν η Κάντις! «Δεν μου άρεσε. Την βρήκα πολύ «Barbie» για τα γούστα μου».

Η πιο πιτσιρίκα που έφτασε στο πρακτορείο μοντέλων για να κυνηγήσει την τύχη της στο μόντελινγκ ήταν η Σανέλ Ιμάν. «Με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο μικρά ήταν αυτά τα κορίτσια απέναντί μου. Ήταν προφανές ότι χρειαζόταν μια αγκαλιά εκείνη την ημέρα», λέει ο Πέρετ.

Δείτε το βίντεο για το λανσάρισμα του βιβλίου:

Keywords
Τυχαία Θέματα