Οι Ρόσι και Έντουαρντς μιλούν μέσω Twitter

Οι δύο άμεσα εμπλεκόμενοι με το δυστύχημα, που έπληξε χθες τον κόσμο των MotoGP, Βαλεντίνο Ρόσι και Κόλιν Έντουαρντς έγραψαν χθες στο Twitter.

O Ρόσι διαψεύδει τις φήμες περί απόσυρσης, μέσω των συνεργατών του και ο Έντουαρτς ευχαριστεί για την υποστήριξη μέσω Twitter.

Όπως

όλοι περιμέναμε ο Ρόσι δεν εγκαταλείπει τους αγώνες. Τουλάχιστον αυτό διαδίδουν στο ίντερνετ μέσα από τόπους κοινωνικής δικτύωσης οι άμεσοι συνεργάτες του Νταβίντ Μπίβιο (team manager του Ιταλού) και Αλέσιο Σαλούτσι (παιδικός φίλος του γνωστός ως «Ούτσιο»). Ο ίδιος δεν έχει πει κάτι επίσημα και αυτό τροφοδοτεί φήμες που δεν ευσταθούν.
«Για αυτούς που ρωτούν, ο Vale, δεν σκέφτεται να αποσυρθεί. Είναι πολύ στενοχωρημένος που διαδίδονται τέτοια νέα», γράφει στο twitter του, το δεξί του χέρι και παιδικός του φίλος «Ούτσιο» και την ίδια στιγμή ο Νταβίντ Μπρίβιο δημοσίευε: «Αυτό δεν είναι αλήθεια και είμαι στενοχωρημένος ακόμη και που πρέπει να το εξηγώ στον κόσμο».

Το γράψαμε και το επαναλαμβάνουμε ο Ρόσι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όχι μόνο λόγω του χαμού του καλύτερού του φίλου αλλά και λόγω της εμπλοκής του στο ατύχημα. Όμως ο Ρόσι δεν είναι ένας απλός αναβάτης που μπορεί απλά να χάσει ένα συμβόλαιο αν αποφασίσει να τα παρατήσει. Ο Ρόσι είναι ένας superstar ένα κεφάλαιο τόσο για τον εαυτό του, όσο και για την Ducati ή και για την Ιταλία γενικότερα. Ακόμη και αν έχασε τη διάθεση να αγωνίζεται (διόλου απίθανο γιατί παραμένει άνθρωπος) δεν είναι εύκολο να σταματήσει τους αγώνες.

Ήταν όμως και ο Κόλιν Έντουαρντς, ο οποίος έγραψε στο Twitter: «Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που έφυγε ένας φίλος… Αντέχω ακόμα ψυχικά, ήταν τραγικό ατύχημα. Οι καρποί μου και η αριστερή φτέρνα έχουν κατάγματα, θα κάνω ακτινογραφίες την Τετάρτη. Αισθάνομαι θλίψη για όλη την κοινωνία του MotoGP. Η καρδιά μου είναι βαριά για όλους όσους επηρεάστηκαν, από την οικογένεια μέχρι τους θαυμαστές. Καλό ταξίδι φίλε, θα μας λείψεις».

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας: http://www.facebook.com/onsports

Keywords
Τυχαία Θέματα