Όλοι στο πλευρό του Αμπιντάλ

Η μεταμόσχευση ήπατος που θα κάνει ο Έρικ Αμπιντάλ έχει αγγίξει αρκετούς από τους συμπαίκτες του και… εχθρούς του!

Την περυσινή περίοδο ο Έρικ Αμπιντάλ πέρασε από μία πολύ σκληρή δοκιμασία μετά το πρόβλημα στο συκώτι του. Ωστόσο, ο Γάλλος διεθνής επέστρεψε δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Σήμερα (15/3) η Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να κάνει μεταμόσχευση ήπατος.

Από τη στιγμή που η είδηση αυτή έγινε γνωστή, αρκετοί συμπαίκτες του, έδειξαν τη στήριξή τους μέσω του twitter.

«Ο προπονητής μας είπε για τον Αμπιντάλ πριν την σημερινή προπόνηση. Ήταν σκληρό χτύπημα. Ο Αμπιντάλ έχει καλή διάθεση, μας ‘ανέβασε’ όλους. Είναι πραγματικά δυνατός, είμαστε σίγουροι ότι θα το ξεπεράσει. Είναι πολύ δύσκολο, η ομάδα πονάει. Το ζήσαμε πέρυσι και τώρα ξανά. Όμως αυτό θα μας κάνει δυνατότερους», έγραψε ο Κάρλες Πουγιόλ.

«Θα επιστρέψεις και θα είσαι όπως πριν, ο καλύτερος! Είσαι παράδειγμα για όλους μας», ανέφερε ο Πικέ με τον Νταβίντ Βίγια να προσθέτει: «Στέλνω την συμπαράστασή μου στον Αμπιντάλ. Θα το ξεπεράσεις, είσαι πολύ δυνατός. Όλοι θα είμαστε στο πλευρό σου. Σε χρειαζόμαστε στην ομάδα».

Τέλος ο Ινιέστα, πόσταρε: «Άμπι, όλα θα πάνε καλά και θα νικήσεις ξανά! Δεν είσαι μόνος!». Το ποδόσφαιρο ενώνει και αυτό αποδείχθηκε και με το μήνυμα συμπαράστασης από τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας: «Στέλνω όλη μου τη συμπαράσταση στον συνάδελφό μου. Όποιο και να είναι το χρώμα της φανέλας, το σημαντικό είναι ο άνθρωπος. Δύναμη στον Αμπιντάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα