Όλοι τους και μόνος του!

Το ξέραμε και πιο πριν, αλλά πλέον έγινε και επίσημο. Ποιο; Μα φυσικά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει έναν αντίπαλο για το πρωτάθλημα (Ολυμπιακό) αλλά πολλούς. Για την ακρίβεια, όλη την λίγκα!

Συγγνώμη κιόλας, αλλά όσα συνέβησαν στην διοργανώτρια αρχή δεν έχουν προηγούμενο. Για την άποψη που εξέφρασε ο πρόεδρος των «πράσινων», θίχτηκαν όλοι και έσπευσαν να βγάλουν ανακοίνωση. Για πρώτη φορά στα χρονικά! Και κυρίως, δεν έχουμε καταλάβει ακόμη για ποιο λόγο όλοι

οι σύλλογοι της μεγάλης κατηγορίας θίχτηκαν! Είδαν τον… εαυτό τους να καθρεφτίζεται στην ατάκα του κ. Γόντικα μήπως; Λέμε μήπως ρε παιδί μου… Επειδή το «όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται», ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δεν πειράζει ρε παιδιά. Αν ο Παναθηναϊκός έφτασε στο σημείο να απαξιώνει και να κάνει ζημιά στην εικόνα του πρωταθλήματος, πραγματικά μπράβο του. Και μπράβο και στην ίδια την λίγκα που κατόρθωσε να κρατήσει… ψηλά το πρωτάθλημά μας, μετά τις συνομιλίες, τις φυλακίσεις και όσα άλλα ζήσαμε όλοι μας το περασμένο καλοκαίρι. Μπράβο της επίσης που κατόρθωσε να μην ταπεινωθεί το πρωτάθλημά μας, μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη σεζόν στο «Καραϊσκάκης». Πραγματικά πρέπει να είναι απίστευτα ηλίθιοι οι ιθύνοντες της Πριμέρα, της Πρέμιερ Λιγκ, του Καμπιονάτο, της Μπουντεσλίγκα, που δεν έχουν… αρπάξει τις ιδέες της Superleague μέχρι τώρα.

Πέρα από την πλάκα πάντως-επειδή αν δεν το πάρουμε στην πλάκα πρέπει να κλείσουμε… σουίτα στο Δαφνί-δεν έχει καταλάβει ακόμη κανείς πως το να παίζει ο Παναθηναϊκός ντέρμπι, είναι λογικό και θεμιτό. Επειδή οι μικρές ομάδες, πάντα τις μεγάλες θέλουν να κερδίζουν. Το πρόβλημά μας είναι όταν το ξεχνούν αυτό, απέναντι σε άλλους αντιπάλους, που επίσης είναι μεγάλοι.

Δεν τρέχει και τίποτα όμως. Άλλωστε, δεν μάθαμε και κάτι νέο. Δεν γίναμε σοφότεροι για να το πούμε πολύ απλά. Ξέραμε πως όλοι μα όλοι, είναι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Όλοι τάσσονται στο πλάι του Ολυμπιακού δηλαδή, για να μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας. Τον λόγο δεν τον ξέρουμε, ρωτήστε τους ίδιους. Η προσπάθεια του «τριφυλλιού» συνεχίζεται. Άλλωστε, στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι «πράσινοι» έχουν κατορθώσει να βρίσκονται πρώτοι και μάλιστα με διαφορά πέντε πόντων. Δεν καταλαβαίνουμε λοιπόν γιατί κάποιοι θεωρούν πως θα… κωλώσει τώρα το «τριφύλλι».

Για όλα όσα προαναφέραμε, είναι τρομερά δύσκολο και το παιχνιδάκι με την Δόξα Δράμας. Πολύ απλά, η ομάδα του κ. Σάμιου (δηλωμένου Ολυμπιακού που παλιότερα έχει κάνει και δήλωση ότι οι οπαδοί της Δόξας είναι… επιστήμονες, αν αυτό σας θυμίζει κάτι) θα δώσει την μάχη της, θα παλέψει στο χορτάρι και πολύ καλά θα κάνει εδώ που τα λέμε. Ευτυχώς υπήρξε και η λίγκα με την ανακοίνωσή της και την συμπεριφορά της, για να θυμίσει στον Παναθηναϊκό πως όπου κι αν παίζει, δίνει ντέρμπι! Το χειρότερο στην προκειμένη περίπτωση, είναι να νομίζουν οι «πράσινοι» πως θα κάνουν περίπατο. Άρα, μην χαλιέστε. Υπέρ του «τριφυλλιού» θα λειτουργήσει η αντίδραση του… θιγμένου συνεταιρισμού!

Keywords
Τυχαία Θέματα