Ολοκληρώνεται το παζλ των προημιτελικών!

Με τις αναμετρήσεις Τσέλσι-Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Champions League, με τα δυο τελευταία εισιτήρια να αναζητούν τους κατόχους τους!

Τσέλσι-Νάπολι

Στο Λονδίνο γίνεται το μεγαλύτερο ντέρμπι της φάσης των «16», όπου η Νάπολι θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 3-1 του πρώτου αγώνα

του «Σαν Πάολο» απέναντι στην Τσέλσι, η οποία μετά την απόλυση του Αντρέ Βίλας Μπόας, ψάχνει τον… εαυτό της!

Οι «μπλε» με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο τους, έχουν δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ο Ιταλός προπονητής ευελπιστεί να καταφέρει να αποκλείσει τους συμπατριώτες του, που πηγαίνουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με… τσαμπουκά για την πρόκριση!

Ο Βάλτερ Ματσάρι από την άλλη, θα στηρίζει πολλά στην τριάδα-φωτιά Καβάνι, Λαβέτσι, Χάμσικ, ενώ οι «παρτενοπέι» ταξίδευσαν φέτος μια φορά στην Αγγλία όπου κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-1.

Οι δυο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα απουσιών, ενώ διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ.

Να σημειώσουμε πως η Τσέλσι έχει μια θετική παράδοση, καθώς έχει καταφέρει να «γυρίσει» αποτέλεσμα πρώτου αγώνα έξι φορές σε δέκα αναμετρήσεις, ωστόσο η αποστολή της απέναντι στους εξαιρετικούς, και φέτος, «παρτενοπέι», μόνο εύκολη δεν είναι!

Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Μόσχα στο πρώτο παιχνίδι, καθώς ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την ΤΣΣΚΑ, ωστόσο το 1-1 της δίνει αβαντάζ πρόκρισης.

Η Ρεάλ, η οποία έχει «καθαρίσει» το πρωτάθλημα στην Ισπανία, θέλει να δώσει ακόμη μια… παράσταση στην έδρα της και η ΤΣΣΚΑ θεωρείται ως η ιδανική αντίπαλος, καθώς οι Ρώσοι δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί στην άμυνα της.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ περιττό είναι να αναφέρουμε πως στηρίζει τα… πάντα πάνω στον μεγάλο ηγέτη των «μερένχες», Κριστιάνο Ρονάλντο.

Από την άλλη, ο Λεονίντ Σλούτσκι και οι παίκτες του γνωρίζουν πως η αποστολή τους είναι κάτι παραπάνω από δύσκολη, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τα… όπλα αμαχητί στη «βασίλισσα».

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Μαρκ Γκονζάλεζ, ενώ ο Ιγκόρ Ακινφέεφ θα καθίσει πιθανότατα στον πάγκο, καθώς προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γάλλος, Στεφάν Λανουά.

Σέντρα και στις δυο αναμετρήσεις στο Onsports στις 21:45

Μείνετε συντονισμένοι στο Onsports για όλα τα τελευταία νέα των «μονομάχων» του Champions League

Keywords
Τυχαία Θέματα