Έρχεται το τέλος για την ΑΕΚ

09:27 14/3/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Έχοντας ως τίτλο: "Έτσι τη στέλνει... στον Άδη", η εφημερίδα γράφει για τις προθέσεις του Νοτιά: "Η ΑΕΚ οδηγείται στην απόγνωση από την ξεκάθαρη απόφαση του Νίκου Νοτιά να βάλει μόλις 300.000 ευρώ. SOS για την ΑΕΚ", τονίζει το GOAL και στο ρεπορτάζ του τονίζει: "Η ΑΕΚ «φλερτάρει» έντονα πλέον με την προοπτική της πτώχευσης, καθώς οι

αριθμοί δεν βγαίνουν και οι ελπίδες που είχαν εναποτεθεί στον Νοτιά δεν μπορούν να δώσουν αποτέλεσμα. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Νοτιάς δεν προτίθεται να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να στείλει ούτε... σεντ. Γιατί στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ το ποσό των 300.000 ευρώ που προτίθεται να βάλει στο μέγιστο σημείο δεν φτάνει ούτε για... ζήτω στον ωκεανό υποχρεώσεων που έχουν να αντιμετωπίσουν οι «κιτρινόμαυροι».

Συνομιλητές του ανήγαγαν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας το σενάριο πως θα μπορούσε να βάλει 2,5 εκατ. ευρώ. Παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που του ασκήθηκαν στη μαραθώνια συνεδρίαση του ΔΣ, ο Νοτιάς δεν άλλαξε γνώμη. Ο Νεοϋορκέζος επιχειρηματίας δεν έδινε σαφείς απαντήσεις, εμφανιζόταν αρνητικός και δεν πείθονταν με τίποτα.

Ο Νοτιάς εμφάνισε τρεις συγκεκριμένες αναστολές, που αφορούν τους εξής τομείς:

1. Τα πολλά χρήματα που έχει βάλει κατά το πρόσφατο παρελθόν, τα οποία θεωρεί πως πήγαν χαμένα, με τον κόσμο να μην αναγνωρίζει τη συνεισφορά του

2. Την πάγια αναβλητικότητα που έχει προκειμένου να παίρνει αποφάσεις με χρηματικό κόστος, ειδικά τώρα που η ναυτιλία βρίσκεται σε κρίση και οι πιέσεις από το οικογενειακό του περιβάλλον ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και

3. Την παντελή έλλειψη σχεδίου για το μέλλον, που είναι και το σημαντικότερο ζήτημα. Δεν βλέπει καμία προοπτική, πως αν βάλει αυτά τα χρήματα, δεν θα μπουν στη μαύρη τρύπα και δεν θα απαιτηθεί στο επόμενο δίμηνο να του ζητηθούν κι άλλα.

Από το περιβάλλον του Νοτιά λεγόταν πως σύντομα θα πρέπει να αναμένεται κάποια δημόσια τοποθέτησή του, καθώς εκτιμά πως πρέπει να επικοινωνήσει προς τον κόσμο τις σκέψεις του. Βέβαια, δεν θα είναι για... καλό, καθώς ο Νεοϋορκέζος δεν πρόκειται να δώσει ελπίδα, αλλά ενδεχομένως να αναζητήσει τρόπο να αποχωρήσει και αυτός το συντομότερο από τη μετοχική ομάδα, πετώντας το μπαλάκι στον κόσμο της ΑΕΚ για να τραβήξει την ομάδα".

SPORTDAY

"Β' Εθνική"! Αυτός είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της σημερινός SD και αφορά την ΑΕΚ που φλερτάρει πλέον με τη χειρότερη στιγμή της ιστορίας της: "Ο Νοτιάς δεν βάζει το χέρι στην τσέπη και στην ΑΕΚ μίλησαν ανοικτά πλέον για υποβιβασμό και διάλυση. "Είμαι πιεσμένος οικονομικά, δεν θα στείλω περισσότερα από 300.000 ευρώ", ξεκαθάρισε χθες ο μεγαλομέτοχος την ώρα που η ΠΑΕ "καίγεται" για 6 εκατ. ευρώ προκειμένου να μείνει ζωντανή. Δραματική έκκληση της υπό παραίτησης διοίκησης σε μετόχους και επιφανείς επιχειρηματίες να βάλουν λεφτά εντός 48 ωρών (!) και να μην αφήσουν την ΑΕΚ να πεθάνει", τονίζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η τραγική κατάσταση στην ΑΕΚ είναι φυσικά πρώτο θέμα στην ε

Keywords
Τυχαία Θέματα