Ορίστηκαν αγώνες τίτλου του Survivor Series

Οι CM Punk και ο Big Show πήραν τους αγώνες τίτλου που ήθελαν, αφού έπεισαν τους… αρμόδιους και θα διεκδικήσουν τις ζώνες των Alberto Del Rio και Mark Henry.

Πάντως, στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw, όπου καταγράφηκαν οι παραπάνω εξελίξεις, ξεχώρισε η παρουσία των «Muppets». Η δημοφιλής σειρά περασμένων

δεκαετιών επιστρέφει φέτος σε κινηματογραφικό επίπεδο και όλες οι κούκλες παρέλασαν από το Raw SuperShow, με άμεσο σκοπό την προώθηση της ταινίας, αλλά δεν απέφυγαν την συμμετοχή τους στα σενάρια.

Επίσης, o Rock δέχθηκε στην πρόσκληση του John Cena και θα δημιουργήσει ομάδα μαζί του και θα αντιμετωπίσει το δίδυμο των R-Truth και Miz στο Survivor Series. Στο ίδιο ppv ο Alberto Del Rio θα θέσει την ζώνη υπό διεκδίκηση, αφού δέχθηκε… σκληρή υποταγή από τον CM Punk. Επίσης, ο Big Show θα πάρει νέα ευκαιρία για το World Heavyweight Champion, Mark Henry, αφού επικράτησε του… ταλαιπωρημένου Del Rio.

Στο μεταξύ, οι Divas του WWE ντύθηκαν λόγω Halloween και συμμετείχαν σε Battle Royal ανάδειξης πρώτης διεκδικήτριας. Τελικά η Eve ξεχώρισε και θα πάρει ευκαιρία κόντρα στην πρωταθλήτρια, Beth Phoenix.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της «γεμάτης» βραδιάς:

Ο Mark Henry κέρδισε τον CM Punk με DQ.
O Santino Marella κέρδισε τον Jack Swagger.
O Zack Ryder κέρδισε τον Dolph Ziggler.
Οι Wade Barrett & Cody Rhodes κέρδισαν τους Air Boom.
O Big Show κέρδισε τον Alberto Del Rio.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα