Ορμή – Μέγα Αλέξανδρος, πρώτη «μάχη» για την Κούπα

08:12 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Η Κυπελλούχος Ελλάδας Ορμή υποδέχεται στις 5 μ.μ. τον Μέγα Αλέξανδρο στον πρώτο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ γυναικών, που θα διεξαχθεί στο «Δημ. Τόφαλος», στην Πάτρα.

Η κάρδια του χάντμπολ σήμερα χτυπά στην Πάτρα! Η Κυπελλούχος Ορμή θα αντιμετωπίσει τον Μέγα Αλέξανδρο στις 5 μ.μ. στο «Δημ. Τόφαλος» με στόχο να πάρει το προβάδισμα και να στεφθεί νταμπλούχος. Από την άλλη, η ομάδα των Γιαννιτσών, αν και αουτσάιντερ, θα «παλέψει» για το

καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να διατηρήσει «ζωντανές» τις ελπίδες για τον επαναληπτικό, που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου.

Το Onsports θα βρίσκεται στην Πάτρα και θα σας μεταφέρει ζωντανά λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις του πρώτου μεγάλου τελικού!

Να σημειώσουμε πως στον χθεσινό, πρώτο μικρό τελικό, η Νέα Ιωνία επικράτησε του ΠΑΟΚ με 25-19. Θυμηθείτε περισσότερα στο θέμα: «Το προβάδισμα η Νέα Ιωνία στον μικρό τελικό»

Θυμηθείτε πως η Ορμή απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό, στο θέμα: «Στον τελικό η Ορμή».

Διαβάστε ακόμα στο θέμα: «Στον τελικό ο Μ. Αλέξανδρος!», πως η ομάδα των Γιαννιτσών άφησε εκτός τελικών την περσινή Κυπελλούχο Ελλάδας Νέα Ιωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα