Ουγιέ: «Δεν έχω ξαναδεί παίκτη σαν τον Μπέκαμ»

Πολύ θετικά λόγια είχε ο Ζεράρντ Ουγιέ για τον άσο των Λος Άντζελες Γκάλαξι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, τον οποίο ουσιαστικά... πρότεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Άγγλος μέσος απασχολεί γενικότερα τους Γάλλους τους τελευταίους μήνες, αφού ενδέχεται να μεταγραφεί στον κορυφαίο σύλλογο της πρωτεύουσας της χώρας. Έτσι, ο Ουγιέ δημοσίευσε την δική του άποψη μέσω συνέντευξης του στο «France Football»:

«Πρόκειται για ξεχωριστό παίκτη, ο οποίος έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα. Ήταν πάντα θετικός

στα σημαντικά παιχνίδια προσφέροντας την κρίσιμη πάσα ή εκτελώντας την καταλυτική στημένη φάση. Στον τελικό του Champions League το 1999 ή στον αγώνα εναντίον της Ελλάδας το 2001 έδειξε μερικά από τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ο Μπέκαμ είναι αποτελεσματικός και μπορεί να ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι στην μεσαία γραμμή μοιράζοντας την μπάλα σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Η ευστοχία του και το τάιμινγκ του βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν έχω ξαναδεί ποδοσφαιριστή σαν και αυτόν».

Στο μεταξύ, δεν υπάρχει κάποια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις του Μπέκαμ με την Παρί. Πάντως, ο Ζινεντίν Ζιντάν αποθέωσε επίσης τον μεταγραφικό στόχο της γαλλικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα