Οξυγόνο για Μπρούινς

Οι Μπόστον Μπρούινς επικράτησαν των Ότουα Σένατορς με 5-3, αλλά δεν ξέφυγαν από την τελευταία θέση της ανατολικής περιφέρειας.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει με το χειρότερο δυνατό τρόπο το φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Nick Foligno τους έβαλε γρήγορα-γρήγορα πίσω στο σκορ στο αποψινό τους ματς. Μάλιστα, ο Stephane Da Costa «απάντησε» εντός 16 δευτερολέπτων στην ισοφάριση του Milan Lucic και άφησε τους «πρωτευουσιάνους» μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος της πρώτης

περιόδου.

Στην δεύτερη, οι Patrice Bergeron και Chris Kelly σημείωσαν την ανατροπή, αλλά ο Jared Cowen ισοφάρισε στην τρίτη. Σε αυτό το παιχνίδι, όμως, η τελευταία κουβέντα άνηκε στους Μπρούινς, αφού οι Johnny Boychuk και Daniel Paille διαμόρφωσαν σχετικά γρήγορα το 5-3, το οποίο αποδείχθηκε τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, η ομάδα της Βοστόνης έχει οκτώ βαθμούς και μοιράζεται την τελευταία θέση της Ανατολής με τους Νιου Γιορκ Άιλαντερς. Από την άλλη, οι Σένατορς έμειναν στους 14.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα