Παιχνίδι χωρίς... παράδοση στη Λαμία

Λαμία και Παμβοχαϊκός συναντιούνται στο Χαλκιοπούλειο, στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Βραχατίου στην Α1.

Το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παμβοχαϊκό είναι το μοναδικό της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος χωρίς… παράδοση (19.00, Star Κ.Ε., Καραμπέτσος - Βουδούρης). Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην Α1, αφού για την ομάδα του Βραχατίου το σαββατιάτικο παιχνίδι είναι το παρθενικό της στη μεγάλη κατηγορία.

«Η πλειοψηφία των ομάδων όπως κι εμείς στο ξεκίνημα το πρωταθλήματος

δεν είναι έτοιμες στο 100% και χρειάζεται χρόνος και παιχνίδια. Πέρα από τις δυσκολίες της πρεμιέρας, έχουμε και ως αντίπαλο μια πάρα πολύ καλή ομάδα με ένα γεμάτο ρόστερ. Ποντάρω Στην ανυπομονησία των παικτών για να παίξουν, αν και ξέρουν ότι χρειάζονται ακόμη χρόνο, αλλά και στην παρουσία του κόσμου, αφού διαχρονικά έχει αποδειχθεί ότι η Λαμία έχει τη στήριξη του κόσμου και εκμεταλλεύεται την έδρα της», δήλωσε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ο οποίος την τελευταία στιγμή θα γνωρίζει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζλόταν Κόβακς.

Στον Παμβοχαϊκό, ο Νίκος Ζαλμάς θεωρεί την ομάδα του έτοιμη για την πρεμιέρα: «Εμείς είμαστε έτοιμοι εδώ και αρκετές ημέρες... Είμαστε αισιόδοξοι, με βάση την εικόνα της ομάδας στην προετοιμασία κι αυτό που απομένει είναι να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς, σε μια δύσκολη έδρα, αλλά κι εμείς ποντάρουμε στον ενθουσιασμό μας και στο γεγονός ότι η πρεμιέρα προσφέρεται για εκπλήξεις.

Η Λαμία είναι μια ομάδα που έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια την αξία της και με την αλλαγή διαγωνίου είναι σαφέστατα καλύτερη απ' ότι την φανταζόμουνα αρχικά. Τα τελευταία της φιλικά παιχνίδια είχε καλή εικόνα, αλλά σίγουρα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφού οι ξένοι της ήρθαν πιο αργά απ' τους δικούς μας»

Keywords
Τυχαία Θέματα