Παιδιά... μην τρελαίνεστε!

6-0 λοιπόν ο Ολυμπιακός, την Δόξα Δράμας, μετά το «στραπάτσο» από τον Αστέρα, αλλά εντάξει παιδιά μην τρελαίνεστε κιόλας!

Ο πρωταθλητής ουσιαστικά έπαιζε μόνος του αφού απέναντι του είχε ομάδα(και συγνώμη από τους φίλους της ιστορικής Δόξας), επιεικώς Β' Εθνικής! Και ειλικρινά απορώ ποιος ο λόγος έστω και μετά τα όσα έγιναν το καλοκαίρι που η ομάδα αυτή αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια!

Αλλά όμως μπορούμε

από αυτό το ματς να κρατήσουμε πάρα πολλά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Το ένα και βασικότερο είναι ότι ο Βαλβέρδε μπορεί σε παιχνίδια εύκολα ή θεωρητικά εύκολα να εμπιστεύεται ποδοσφαιριστές που αν μη τι άλλο δείχνουν ότι μπορούν να παίζουν στον Ολυμπιακό! Μπορεί κάποιοι απο αυτούς που έπαιξαν με την Δόξα να μην είναι για αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σίγουρα ματς στο Ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα και με αντιπάλους δυσκολότερους από τους «μαυραετούς» μπορούν να τα παίζουν και να τα κερδίζουν!

Το δεύτερο και εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι αυτή η εξάρα θα φτιάξει κάπως την ψυχολογία των παικτών, του Βαλβέρδε, αλλά και του κόσμου και με μία ακόμη ανάλογη εμφάνιση το Σάββατο το απόγευμα απέναντι στον Παναιτωλικό, οι πρωταθλητές θα υποδεχτούν την Τρίτη την Άρσεναλ με την ψυχολογία στα ύψη και στόχο το τρίποντο που θεωρητικά θα τον στείλει και στις 16 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ!

Τι άλλο κρατάμε;

Την γκολάρα του Χαβίτο στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού! Απίστευτο γκολ και σε δημιουργία και σε εκτέλεση, ενώ συνολικά στην εμφάνιση του ο Χαβίτο έδειξε κάποια στοιχεία που όπως είπα και νωρίτερα μπορεί να τον κάνουν βασικό σε αρκετά παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος ή ακόμα και κυπέλλου.

Ακόμα...

Επιστροφή στα γκολ για τον Μιραλάς! Αν δεν κάνω λάθος ο Μιραλάς σκοράρει και πάλι μετά από έναν ολόκληρο μήνα! Ο Βέλγος που σε όλο αυτό το διάστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχασε ευκαιρίες, δημιούργησε γκολ, αλλά ο ίδιος δεν είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάτι που έκανε στο ματς με τους Δραμινούς και σίγουρα θα τον βοηθήσει στα επόμενα ματς.

Και για «κερασάκι»...

Η πολύ καλή εμφάνιση από Πάντελιτς και Αμπντούν! Ο μεν πρώτος ξεκίνησε ενδεκαδάτος μετά από έναν ολόκληρο χρόνο, σκόραρε , πάλεψε και έδειξε ότι θέλει να παίζει περισσότερο, ενώ ο Αμπντούν , νομίζω ότι έκανε μακράν την καλύτερη του εμφάνιση από την μέρα που ήρθε στο λιμάνι!

Για να δούμε λοιπόν ποια θα είναι η συνέχεια για τον Ολυμπιακό μετά το χθεσινό 6-0...

Keywords
Τυχαία Θέματα