Παλεύει για την πρόκριση στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στις 6 μ.μ. την Ούγκρα Χάντι Μανζίνσκ ατον πρώτο ημιτελικό του Λεν Τρόφι με στόχο να πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Νίκη και με διαφορά θα επιδιώξει να πάρει αύριο η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του Λεν Τρόφι με αντίπαλο την Ούγκρα Χάντι Μανζίνσκ, που είναι προγραμματισμένος για τις 6 μ.μ. και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά

από το Novasports 3. Ο δεύτερος ημιτελικός που θα κρίνει και το «εισιτήριο» για τον τελικό είναι προγραμματισμένος για τις 8 Μαρτίου στη Ρωσία.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Χάρης Παυλίδης έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της εξής πολίστριες: Διαμαντοπούλου, Γκιλ Σόρλι, Ελ. Πλευρίτου, Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Μαργ. Πλευρίτου, Κουγιουμτζή, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Κώτσια, Γαραντζιώτη και Βασ. Πλευρίτου.

Ο προπονητής της Ούγκρα Χάντι Μανζίνσκ, Βλαντιμίρ Ζαχάροβ έχει στη διάθεσή του τις παρακάτω πολίστριες: Προτσένκο, Γερασίμοβα, Σορόκινα, Ζουμπάχεβα, Ισάκοβα, Αννα Ζούμπκοβα, Ταβάκινα, Βιλεγκγιάνινα, Τιμοφέεβα, Γκριτσένκο, Τσεμπότοβα, Αναστασία Ζούβκοβα, Κουργκάνοβα και Σισόβα.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τη ρωσική ομάδα θα διατίθενται αύριο (29/2) από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) από τις 10:00 έως τις 15:00 και από το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά από τις 16:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα.

Διαιτητές του ημιτελικού έχουν οριστεί από τη LEN. ο Μιχάι Σιμιόν (Ρουμανία) και ο Μάρο Σαβίνοβιτς (Κροατία). Στον άλλο ημιτελικό η ιταλική Mediterranea IMPERIA αντιμετωπίζει την ουγγρική Hungerit Uni Epszer SZENTESI.


Keywords
Τυχαία Θέματα