Λεάλ: Ο ΠΑΟ έχει Λέτο, εμείς Ρομάνο &Μπέτο

Για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μίλησαν ο Σέρχιο Λεάλ και ο Αγγελος Χαντί. Ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε ότι οι Κρητικοί θα πάνε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να κλέψουν βαθμό ή βαθμούς από τους πράσινους, ενώ μιλώντας για τον φορμαρισμένο Λέτο, σχολίασε πως "ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει Λέτο, όμως ο Εργοτέλης έχει Ρομάνο,

Χίμπλινγκερ και Μπέτο"!

"Μερικά παιχνίδια πήγαν καλά μέχρι τώρα, άλλα όχι. Τώρα αρχίζει στην ουσία άλλο πρωτάθλημα για εμάς με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Περιμένω στη συνέχεια να παίξει καλύτερα η ομάδα και να ανταπεξέλθει των δυσκολιών, γιατί το όνειρο μας είναι να παίξουμε στην Ευρώπη", ανέφερε στη Nova, ο Σέρχιο Λεάλ, αναφορικά με την πορεία του Εργοτέλη και τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Αναφερόμενος στο ματς με τον Παναθηναϊκό και την... δαιμονιώδη φόρμα του Λέτο, ο Ουρογουανός επιθετικός τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει το Λέτο, όμως ο Εργοτέλης έχει το Ρομάνο, τον Χίμπλιγκερ, τον Μπέτο... Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι ο Λέτο πηγαίνει καλά και ότι ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Εμείς θα πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο για να κλέψουμε το βαθμό ή τους βαθμούς, αλλά και η ισοπαλία είναι εξίσου καλό αποτέλεσμα για τον Εργοτέλη. Πρέπει να σχεδιάσουμε το παιχνίδι μας με προσοχή, ελπίζουμε ο Παναθηναϊκός να μην βρεθεί στην καλύτερη του ημέρα και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς".

Από την πλευρά του ο νεαρός Αγγελος Χαντί, τόνισε για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ: "Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε την άνεση να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και είναι κίνητρο για τους παίκτες του Εργοτέλη να κερδίζουμε μεγάλες ομάδες".

Για το ποιές εντολές έχουν από τον Νίκο Καραγεωργίου, είπε: "Η εντολή του προπονητή μας και η φιλοσοφία της ομάδας είναι ότι αγωνιζόμαστε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Δεν έχει σημασία ποιός είναι ο αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογία, αφού είναι πρώτος στο πρωτάθλημα και αήττητος, όμως ο Εργοτέλης διαθέτει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που πιστεύω ότι αν κάποια ατού του Παναθηναϊκού δεν βρεθούν σε καλή βραδιά ή τα περιορίσουμε, τότε μπορούμε κάτι καλό".

Keywords
Τυχαία Θέματα