Παναργειακός – Μανδραϊκός 1-1

Το βαθμό της ισοπαλίας «έκλεψε» ο Παναργειακός από τον δεύτερο στη βαθμολογία Μανδραϊκό, με την μεταξύ τους αναμέτρηση να τελειώνει ισοπάλη 1-1 και την ομάδα του Άργους να ολοκληρώνει τον αγώνα με 10 παίκτες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ του αγώνα, όταν στο 25’ ο Αργυρίου έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 36’, ο Παναργειακός είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά την κεφαλιά Κολλιάκου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Παπουτσής, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι, όταν στο 40’ το σουτ του Κολλιάκου βρήκε στο χέρι του πεσμένου Παπαπαναγιώτου.

Το

ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Μανδραϊκό προηγούμενο, ωστόσο στο 47’ ο Παναργειακός ισοφάρισε σε 1-1 με τον Δρυμούρα. Παρότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τριμπόνια με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ο Μανδραϊκός δεν κατάφερε να πετύχει το τέρμα που θα του χάριζε τη νίκη.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Δρούλιας, Μπόμπος, Νότης, Φίλης, Ιασωνίδης, Δρυμούρας (91' Κουτσοδήμος), Λιάρος, Πρίφτης (67' Σοφός), Κολλιάκος (74' Γκίκας), Τριμπόνιας.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τσουκαλάς, Παπουτσής, Κάτσος (71' Νταφόπουλος), Παπαπαναγιώτου (82' Υφαντής), Χέλης, Κοκλιώτης, Τουρνάς, Μεϊμαρίδης (61΄Γεωργιάδης), Αργυρίου, Ραπτόπουλος, Αράπογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα