Πανέτοιμη η Κομοτηνή

Ύστερα από ένα χρόνο απουσίας από τις εθνικές κατηγορίες, η Κομοτηνή επέστρεψε στην Α2 Γυναικών για να μείνει!

Το συγκρότημα του Θέμη Κουκοβίνου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Βόρειου Ομίλου τη Λάρισα και, με ανακοίνωσή του, ζητά την ενίσχυση των φιλάθλων του.

Η ανακοίνωση: «Τη Λάρισα υποδέχεται ο ΓΑΣ Κομοτηνή

στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν στο κλειστό της Κομοτηνής, την Κυριακή (16/10), στις 13.00. Όλα είναι έτοιμα για την πρεμιέρα, με το Θέμη Κουκοβίνο να ζητά τη νίκη από τα κορίτσια του, ενώ παράλληλα όλοι ζητούν την βοήθεια του κόσμου, έτσι ώστε να αποτελέσει τον έκτο παίχτη.

Το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή επέστρεψε στην Α2 ύστερα από απουσία ενός μόλις χρόνου και στοχεύει στην εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Η ομάδα πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις υπό των οδηγιών του Θέμη Κουκοβίνου, που για ακόμα μία σεζόν βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ, ενώ σημαντική είναι και η παρουσία αθλητριών που έχουν συνδέσει το όνομα του με τον ΓΑΣ, όπως η Μάρω Σεβδυνίδου, η Σταυρούλα Στάνη, οι αδερφές Λιούρτα και η Δήμητρα Δοκούτση. Τις έμπειρες αθλήτριες πλαισιώνει μια φουρνιά ταλαντούχων φοιτητριών, όπως η Αγγελική Μπακοπούλου και η Γιοράννα Ψυλλάκη και άλλες ακόμα κοπέλες, ενώ υπάρχουν και οι πιο νεαρές αθλήτριες, οι αδερφές Τσακίρη που είναι γεννημένες το 1996!

Το ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2011-12: Πόιντ γκαρντ: Σταυρούλα Στάνη, Άννα Τσακίρη, Χριστίνα Τσακίρη. Σούτινγκ Γκαρντ: Μάρω Σεβδυνίδου, Αγγελική Μπακοπούλου, Αγγέλα Κουρουμπάκη, Μαρία Μπουλέτου, Σοφία Δαμανάκη. Σμολ φόργουορντ: Δήμητρα Δοκούτση, Δήμητρα Φιλίδογλου. Πάουερ φόργουορντ: Χαρίκλεια Λούρτα. Σέντερ: Ευαγγελία Λιούρτα, Γιοράννα Ψυλλάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα