Πανιώνιος: Φορολογικά… ενήμερος ενόψει έφεσης

Δεν ανησυχούν στον Πανιώνιο για το θέμα της αδειοδότησης αφού οι «κυανέρυθροι» πηγαίνουν στην αυριανή (30/05) εκδίκαση της έφεσης με την φορολογική ενημερότητα στα χέρια τους.

Σε… ρυθμούς εκδίκασης της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης της ΕΠΟ, που δεν χορήγησε άδεια για το νέο πρωτάθλημα κινούνται οι άνθρωποι του Πανιωνίου. Μάλιστα, η αισιοδοξία για ευνοϊκή κατάληξη του θέματος περισσεύει στις τάξεις των «κυανέρυθρων» αναφορικά με την αυριανή (30/05) εκδίκαση, καθώς έχουν στα χέρια τους και την φορολογική ενημερότητα!

Από

εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες σχετικά με τον Νταβόρ Κούκετς και την κατάπτωση της εγγυητικής του Πανιωνίου, ούτε και εκεί υπάρχει ανησυχία από μέρους των ανθρώπων των Νεοσμυρνιωτών. Και αυτό γιατί έχει δοθεί προθεσμία 15 ημερών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα και άπαντες θεωρούν ότι αυτό θα συμβεί...

Τέλος ο Πάτσι Σαλίνας είχε συνάντηση σήμερα (29/05) το πρωί με τη διοίκηση του Πανιωνίου, ενώ ο Ισπανός τεχνικός οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν, εκτός από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, και στις προπονητικές εγκαταστάσεις στο Κορωπί. Το βράδυ, αναχώρησαν για την πατρίδα τους και στο μέλλον θα διαφανεί εάν θα υπάρξει περίπτωση συνεργασίας μαζί τους για την οργάνωση των ακαδημιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα