ΠΑΟΚ: Όλα στο… χέρι του!

08:27 8/5/2012 - Πηγή: OnSports

Την τύχη στα χέρια του κρατάει πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά τη χθεσινή (7/5) ισοπαλία με αντίπαλο τον Ατρόμητο (1-1), όσον αφορά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play offs, η οποία οδηγεί στο Champions League.

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει 4 βαθμούς και είναι στην δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας των

play offs, βρισκόμενος μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο φιλοξενεί στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική, με την εικόνα του «τριφυλλιού» να μην… τρομάζει σε καμία περίπτωση τους παίκτες του Λάζλο Μπόλονι.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ καλούνται να δείξουν συγκέντρωση απέναντι στους «πράσινους», καθώς αν καταφέρουν να πάρουν το… τρίποντο, τότε αυτόματα θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της πρωτιάς και την έξοδο στο Champions League.

Σε περίπτωση που καταφέρει ο ΠΑΟΚ να πάρει το εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τότε τα ταμεία του «Δικεφάλου» θα πάρουν τεράστια… ανάσα, μιας και τα κέρδη θα είναι μεγάλα.

Τέλος, στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν την δυσαρέσκεια τους για την διαιτησία στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, κάτι το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι στην συνέντευξη Τύπου, ενώ από πλευράς καρτών, κανείς παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα και έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλα τα «όπλα» του ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (10/05).

Keywords
Τυχαία Θέματα