Παπαδόπουλος: «Με καλύπτει ο Ολυμπιακός»

23:46 2/3/2012 - Πηγή: OnSports

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και για τα επόμενα χρόνια, εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, σε συνέντευξή του στην «Έρα Σπορ» υποστήριξε πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Πειραιά, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως τεράστιο σύλλογο, ενώ

εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League.

Ακόμα, ο δυναμικός αμυντικός, μίλησε για την κατάσταση που βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» πριν τον αγωνιστικό «Γολγοθά» που έχουν μπροστά τους, αλλά και τις αναμετρήσεις με την Μέταλιστ του Χάρκοβο.

Αναλυτικά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε για:

Την κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός πριν τον αγωνιστικό «Γολγοθά»: «Σίγουρα είναι μία περίοδος με πολλά παιχνίδια και στις τρεις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να μετέχει σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε σε ένα καλό δρόμο, έχουμε μπει σχεδόν στην τελική ευθεία και η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν για να πετύχει τους στόχους της, που είναι πάντα υψηλοί. Προετοιμαζόμαστε, κοιτάμε ξεχωριστά τα παιχνίδια, πρώτα αυτό με τον ΟΦΗ, που είναι πολύ δύσκολο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Θα κοιτάξουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι, να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, για να πάρουμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Το αν η ισοπαλία στον πρώτο γύρο έχει γίνει μάθημα για τους «ερυθρόλευκους»: «Ναι, και το δείξαμε μετά το παιχνίδι, που η ομάδα άμεσα συνήλθε. Το είχαμε στα χέρια μας το ματς, δεν ήμασταν προσεκτικοί, ήμασταν και λίγο άτυχοι, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν, από αυτά τα παιχνίδια μαθαίνουμε, η ομάδα έχει βρει σταθερότητα, έχει αποκτήσει ομοιογένεια και ισορροπία σε όλες τις γραμμές και παίζει καλό ποδόσφαιρο και παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει».

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είχε απώλειες πριν από τα παιχνίδια του Champions League, εν αντιθέσει τώρα με αυτά του Europa League, όπου μετράει επτά σερί νίκες: «Αυτό που έχω δει στην ομάδα όλα τα χρόνια που είμαι, είναι ότι πάντα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα βρίσκει τον τρόπο να ανταπεξέλθει. Δεν πιστεύω ότι ήμασταν αδιάφοροι σε κανένα ματς. Απλά υπήρχαν κάποια παιχνίδια, που ίσως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι ή ήμασταν άτυχοι ή είχαμε απουσίες, πράγματα που συμβαίνουν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να δίνουμε τα πάντα και νομίζω ότι η ομάδα θα πετυχαίνει το στόχο της».

Το αν η ομάδα έχει στο μυαλό της το ματς που έπεται με την Μέταλιστ: «Όταν είσαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και έχεις προσωπικότητα μπορείς να το διαχειριστείς. Δεν πιστεύω ότι θα σκέφτεται κανείς τον αγώνα με τη Μέταλιστ, αλλά τον ΟΦΗ. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε στο Ηράκλειο και μετά έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε τη Μέταλιστ. Η ομάδα έχει βλέψεις στην Ευρώπη, αλλά προέχει ο ΟΦΗ για να κοιτάξουμε με διάθεση και το ματς της Πέμπτης».

Το που μπορεί να φ

Keywords
Τυχαία Θέματα