Παπαδόπουλος: «Σε 15 μέρες θα έχουμε τελειώσει»

13:02 4/1/2012 - Πηγή: OnSports

Ο πρόεδρος των Ποντίων Κατερίνης, Θοδωρής Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3, αποκάλυψε πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η συγχώνευση με την Ηρακλή.

«Η δικιά μας ομάδα θα έχει όφελος. Αποκτήσαμε αυτή την ομάδα πριν από 3 χρόνια και δεν χρωστάμε σε κανένα. Είμαστε ξεκάθαροι και ασχοληθήκαμε με τον Ηρακλή. Τα δεδομένα στην Κατερίνη

είναι συγκεκριμένα και τα έσοδα μικρά. Αποφασίσαμε να βοηθήσουμε ένα μεγάλο σύλλογο σαν τον Ηρακλή ώστε να επιστρέψει στην Super League», δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Στην συνέχεια, ο πρόεδρος των Ποντίων Κατερίνης, αποκάλυψ και το όνομα της νέας ομάδας: «Χθες έγιναν τα προσύμφωνα της συγχώνευσης και θα πρέπει να πάρουμε την άδεια από την ΕΕΑ και δεν νομίζω πως θα είναι αρνητική. Θα υπάρξει αλλαγή στο όνομα της ομάδας και στην έδρα. Η ομάδα θα ονομάζεται ΑΕΠ Ηρακλής και το χρώμα αλλά και το έμβλημα θα είναι του Ηρακλή. Όλα τα υπόλοιπα θα είναι στην Κατερίνη. Έχω τις διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα»

Για τις χορηγίες στην Football League 2: «Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει επιχορήγηση και για τον λόγο αυτό καμία ομάδα δεν έχει διαφήμιση από τον ΟΠΑΠ. Πέρσι υπήρχε το έσοδο από την χορηγία, ωστόσο φέτος δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Είναι η χειρότερη κατηγορία από τα οικονομικά και ματώνουμε εμείς οι ίδιοι. Έχουμε 300 με 400 άτομα».

Σχετικά με το ρόστερ που θα δημιουργηθεί από τη συγχώνευση: «Το ρόστερ της ΑΕΠ και πρωταρχικός στόχος της ομάδας ήταν ο πρωταθλητισμός. Το ρόστερ είναι πανάκριβο. Έχουν γίνει ήδη κάποιες κινήσεις και θα γίνουν και άλλες. Η ομάδα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό. Θα αξιολογήσουμε όλους τους παίκτες του Ηρακλή και θα δούμε».

Τέλος, για τα επόμενα βήματα: «Το αργότερο μέσα σε 15 μέρες θα έχει τελειώσει το θέμα. Απομένει μόνο η ΕΕΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα