Παπαδόπουλος: «Συναγερμός πριν το ντέρμπι αιωνίων»!

Σε κατάσταση… εκτάκτου ανάγκης μπαίνει η Ελλάδα πριν από τα ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός και ΠΑΟΚΆρης σύμφωνα με δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου στον γερμανικό Τύπο, όπου εμφανίστηκε… ατρόμητος!

Ο νεαρός πρώην

διεθνής άσος του Ολυμπιακού και νυν της Σάλκε, μίλησε στην γερμανική ιστοσελίδα «reviersport.de» ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, υποστηρίζοντας πως τα ντέρμπι Ελλάδας και Γερμανίας δεν μπορούν να συγκριθούν, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής του Γιούργκεν Κλοπ που να τον φοβίζει!

«Φυσικά και θέλουμε να νικήσουμε το Σάββατο. Το ντέρμπι είναι ειδικών συνθηκών, κάτι που φαίνεται άλλωστε και τις τελευταίες ημέρες. Η ένταση στους οπαδούς μας στους οποίους μιλήσαμε, αλλά και σε εμάς τους παίκτες είναι μεγάλη. Μετά από ένα ντέρμπι δεν θέλεις να φεύγεις σε καμία περίπτωση ηττημένος», τόνισε αρχικά ο Παπαδόπουλος για την ερχόμενη αναμέτρηση των «βασιλικών μπλε» με την Ντόρτμουντ, συμπληρώνοντας ερωτηθείς σχετικά με τα ντέρμπι στη Ελλάδα:

«Δεν μπορεί να συγκριθεί με την Ελλάδα. Και εδώ (σ.σ. Γερμανία) η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη αφού όλοι περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι, αλλά όταν στην Ελλάδα παίζουν μεταξύ τους Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, και ΠΑΟΚ - Άρης η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!»

Όσο για το αν φοβάται κάποιον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, κατέληξε αφοπλιστικά: «Να φοβηθώ εγώ; Αυτοί πρέπει να φοβούνται κάποιους παίκτες μας, εγώ όχι!

Keywords
Τυχαία Θέματα