Παπαγεωργίου: «Οι Τούρκοι λύγισαν μπροστά στην κρισιμότητα του αγώνα»

Ως πρωταθλήτρια Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας 2009-2012 η εθνική ομάδα πινγκ των ανδρών δικαιούται να ομιλεί για θρίαμβο

Λίγο πριν τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013 1 όπου η πρώτη κατηγορία είναι η νέα μεγάλη πρόκληση ο Κώστας Παπαγεωργίου λέει : «Είναι καλό για την ψυχολογία και το γόητρο της εθνικής ομάδας το γεγονός ότι φτάσαμε σε αυτή την πρωτιά. Και αγωνιστικά δεν ήταν κάτι εύκολο, οι αντίπαλες ομάδες δεν αποτέλεσαν αμελητέες δυνάμεις. Η Τουρκία, που τόσο μας δυσκόλεψε στους δύο τελικούς, είχε χάσει στο τελευταίο ματς την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της ηπείρου, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Οκτωβρίου και είχε αγωνιστεί με την ίδια σύνθεση. Ο Μπόρα, που είχε μόνο νίκες εναντίον μας, εμφανίστηκε πολύ δυνατός και αν δεν κάνω λάθος, βάσει αποτελεσμάτων ήταν ο καλύτερος αθλητής της κατηγορίας»

Αναλυτικότερα για το 2ο ματς με την Τουρκία: «Η διαφορά σε σχέση με την Αθήνα ήταν αναμφίβολα το διπλό. Θεωρώ ότι εκεί που είχε φτάσει ο τελικός ήταν κυρίως θέμα εμπειρίας και ψυχολογίας. Εμείς αποδειχτήκαμε πιο έτοιμοι, μπήκαμε δυνατά από την αρχή χωρίς να επηρεαστούμε ψυχολογικά από την ήττα του Γκιώνη στο προηγούμενο ματς και πιάσαμε πολύ καλό ρυθμό. Αντίθετα οι Τούρκοι ίσως λύγισαν μπροστά στην κρισιμότητα του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα