Παπανικολάου: «Δεν με φοβίζει κάτι»

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην προπονητική του καριέρα στον Ηλυσιακό είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Ο παλαίμαχος άσος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας των Ιλισίων και όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, στόχος του είναι να αναδείξει νέα ταλέντα. Μάλιστα, ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Παπανικολάου:

«Αρχικά

θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γαμπιεράκη και τον κ. Παπαντωνίου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και θα κάνω τα αδύνατα-δυνατά ώστε να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Η φιλοσοφία μου συμβαδίζει με αυτή του προέδρου αλλά και της ομάδας γενικότερα, καθώς βασικός στόχος μου είναι η ανάδειξη νέων παικτών και η δημιουργία. Θα προσπαθήσω δουλεύοντας με τη σοβαρότητα που λειτουργούσαν οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκα, ο Ηλυσιακός να πετύχει τους στόχους του.

Βασική μου επιδίωξη είναι η ανδρική ομάδα να έχει υπό την ουσιαστική επίβλεψη όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και σε συνεργασία με τους προπονητές, αν μπορούμε να ακολουθούμε ακόμη και τα ίδια συστήματα, ώστε οι νεαροί αθλητές να φτάνουν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην ανδρική ομάδα.

Δεν με φοβίζει κάτι. Θεωρώ ότι έπειτα από το μικρό διάστημα που δούλεψα στην ΑΕΚ, μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ σε μια κατηγορία που ξέρω καλά και είμαι αισιόδοξος. Τα υπόλοιπα θα φανούν στην πράξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα