Παραιτήσεις και εξηγήσεις

Από τις παραιτήσεις των Μακρόπουλου και Ακριτίδη, οι οποίοι πάντως στη συνέχεια αναθεώρησαν, σημαδεύτηκε η έκτακτη εκτελεστική επιτροπή στον Παναθηναϊκό - Τέλος ο Ντονάς.

Σε εντάσεις και παραιτήσεις, που στην πορεία πάντως αποσύρθηκαν, οδήγησε η αιφνίδια αποχώρηση του Μίλος Στοΐκοβιτς το πρωί της Τρίτης (14/2). Η φυγή του Σέρβου ακραίου προκάλεσε την έκτακτη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του Ερασιτέχνη, όπου ο Αχιλλέας Μακρόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του, διαμαρτυρόμενος στον Χάρη Ακριτίδη για το γεγονός ότι ενημερώθηκε για την αποχώρηση του

παίκτη λίγο πριν… μπει στο αεροπλάνο.

Ο Ακριτίδης, που επίσης εξέφρασε πρόθεση να παραιτηθεί, τόνισε πως ναι μεν γνώριζε για την πρόθεση του Στοΐκοβιτς να αποχωρήσει, θεώρησε ωστόσο ότι επρόκειτο για απειλή προκειμένου να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα του και όχι για ειλημμένη απόφαση. Έπειτα, πάντως, από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν σε κλίμα έντασης, οι δύο άνδρες αναθεώρησαν και πήραν πίσω τις παραιτήσεις τους.

Τέλος ο Ντονάς

Στο πλαίσιο της εκτελεστικής επιτροπής συζητήθηκε το οικονομικό πρόβλημα του ΤΑΑ, αλλά και η υπόθεση του Στάθη Ντονά, ο οποίος απέχει εδώ και καιρό από τις προπονήσεις, αλλά έχει δείξει διάθεση να επανέλθει, σε μία δύσκολη περίοδο για το τμήμα.

Οι διοικούντες ωστόσο αποφάσισαν να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον «πράσινο» διαγώνιο, με δεδομένο ότι η αποχή από τις υποχρεώσεις της ομάδας ξεκίνησε από πρωτοβουλία του ίδιου του παίκτη. Λίγες ώρες πριν από τον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα με την ΕΑΠ και με το φάσμα του υποβιβασμού να είναι πλέον ορατό, η επιτροπή θέλησε να περάσει το μήνυμα «προχωράμε με το κεφάλι ψηλά, ακόμα κι αν δεν πετύχουμε τη σωτηρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα