Παραμένει ο Μπογονικολός

Την οικονομική στήριξη του Παγκρατίου θα συνεχίσει όχι μόνο έως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και του χρόνου ο Νίκος Μπογονικολός.

Σε συνάντησή του με τον πρόεδρο του συγκροτήματος του Μετς, Δημήτρη Παπακυριάκη, δεσμεύθηκε πως θα παραμείνει ενεργός και θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί την ομάδα ακόμα κι αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α2.

Η ανακοίνωση: «Ύστερα από συνάντηση που έγινε χθες το πρωί ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας μας Δημήτρη Παπακυριάκη και στο χρηματοδότη της φετινής μας προσπάθειας Νίκο Μπογονικολό αποφασίστηκε ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί έως το τέλος της περιόδου. Ο Νίκος Μπογονικολός τόνισε σε όλους τους τόνους ότι θα είναι ενεργός, ενώ και ο ίδιος αναγνωρίζει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό μπάσκετ και στο σύλλογο, απόρροια της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα.

Βέβαια, θα πρέπει να γνωρίσουμε στον κόσμο ότι ο Νίκος Μπογονικολός είναι ο μοναδικός χρηματοδότης της φετινής ομάδας, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί κάποιος άλλος χορηγός, και θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει στον τομέα αυτό. Επίσης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν, σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεται η ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα