Παραμύθι με λυπημένο τέλος για τον Θορπ

Εάν υπήρξε κακός λύκος στο «παραμύθι» της ζωής του Αυστραλού κολυμβητή, Ίαν Θορπ, τότε αυτός ήταν ο ίδιος του ο εαυτός.

Οι λάτρεις της κολύμβησης που ονειρεύονταν να δουν τον Ίαν Θορπ να ανταγωνίζεται τον Μάικλ Φελπς στο Λονδίνο, όπως είχε γίνει και το 2004 στην Αθήνα, θα πρέπει να.. ξυπνήσουν.

Ο Αυστραλός κολυμβητής με τα εννέα Ολυμπιακά μετάλλια, μακριά από τον καλό του εαυτό, δεν μπόρεσε να «κυνηγήσει»

τον προσωπικό του στόχο και μετά την αδυναμία του να κολυμπήσει στο 400άρι, έχασε την πρόκριση τόσο από τα 200 μ. ελεύθερο (Ο Θορπ απέτυχε στα 200μ. ελεύθερο) όσο και από τα 100 μ. (Εκτός Ολυμπιακών ο Θορπ!). Η «τορπίλη» μόνο ως τορπίλη δεν παρουσιάστηκε στο Προολυμπιακό τεστ, δείχνοντας πως τα πέντε χρόνια απουσίας του ήταν πολλά και η δουλειά του ενός περίπου έτους δεν ήταν αρκετή για να επανέλθει στη φόρμα που είχε την περίοδο που έφερνε τη μία διάκριση μετά την άλλη.

Στο μεταξύ, ο «Θορπίτο» έδειξε να μην απογοητεύεται και τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα συνεχίσει να προπονείται προκειμένου να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, πάλι δεν θα υπάρχει η ευκαιρία να βρει στον... δρόμο του ως αντίπαλο τον Φελπς, αφού ο Αμερικανός κολυμβητής έχει ήδη δηλώσει πως το Λονδίνο θα είναι ο τελευταίος Ολυμπιακός… σταθμός της καριέρας του.

Θυμηθείτε πως ο Θορπ είχε ανακοινώσει την επιστροφή του στην ενεργό δράση, στο θέμα: Η επιστροφή της «τορπίλης»

Διαβάστε ακόμα τα αφιερώματα του Onsports στο «Θορπίτο»:

Μετάλλια, διακοπή και επιστροφή

Θορπίτο» η… τορπίλη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα