Παρουσίαση Tim Tebow από τους Τζετς

Επίσημα μέλος των Νιου Γιορκ Τζετς είναι πλέον ο Tim Tebow και πολλά άλλα νέα από τον «κόσμο» του φούτμπολ.

Η ανταλλαγή είχε ολοκληρωθεί. Ο Tim Tebow και μία επιλογή ντραφτ έβδομου γύρου πήγαν στους Τζετς, ενώ οι Μπρόνκος απέκτησαν επιλογές ντραφτ τέταρτου και έκτου γύρου. Παρά το «όνομα» που έχει δημιουργήσει, ο Tebow φάνηκε ενοχλημένος από το «πανηγύρι» που δημιουργήθηκε στη Νέα

Υόρκη ύστερα από την απόκτησή του.

Άλλωστε γνωρίζει ότι θα είναι αναπληρωματικός του Mark Sanchez, τον οποίο αποθέωσε. Επίσης κατηγόρησε ευθέως τη διοίκηση της νέας του ομάδας αναφορικά με τον τρόπο προώθησης της μεταγραφής του.

Προσαρμογή ζητούν οι Ρέντσκινς και Καουμπόις

Μειωμένο salary cap θα έχουν φέτος οι Ντάλας Καουμπόις και Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Άλλωστε τους επιβλήθηκε σχετική ποινή με αφορμή με παραβίαση του ορίου μισθών πέρσι. Πλέον απαιτούν αναπροσαρμογή της ποινής, καθώς κατέθεσαν έφεση.

Αλλαγές εξετάζει το NFL

Εκτεταμένη χρήση του ριπλέι και αναδιαμόρφωση των καταλόγων τραυματιών εξετάζει η λίγκα. Τις επόμενες εβδομάδες, άλλωστε, θα ανακοινωθούν πιθανοί νέοι κανονισμοί, οι οποίοι ενδέχεται να προβλέπουν επέκταση της μεταγραφικής περιόδου.

Προσαρμογή σε Ochocinco

Δέχθηκε συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές ο Chad Ochocinco. Ο 34χρονος wide receiver των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς θα εισπράξει ένα εκατομμύριο δολάρια φέτος, αντί για τρία.

Στο τιμόνι ο Foxworth

Ο Domonique Foxworth εκλέχθηκε πρόεδρος του NFLPA. Από το 2008, άλλωστε, υπήρξε αντιπρόεδρος της ένωσης παικτών και πλέον θα διαδεχθεί τον Kevin Mawae.

Έγκριση από δήμο

Ένα ακόμα βήμα ολοκληρώθηκε αναφορικά με την κατασκευή νέου γηπέδου στην Μινεάπολις, καθώς ο αρμόδιος Δήμος ενέκρινε πρόταση των Βάικινγκς. Πέρα από τον σύλλογο του NFL, το υπερσύγχρονο γήπεδο ενδέχεται να στεγάσει ομάδα του MLS, αν χτιστεί. Ακόμα ανακοινώθηκε η απόκτηση του cornerback, Zack Bowman.

Στους Σέιντς ο Lofton

Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νιου Ορλίνς Σέιντς υπέγραψε ο πρώην linebacker των Ατλάντα Φάλκονς, Curtis Lofton. Εν τω μεταξύ, ο Bill Parcells ισχυρίστηκε ότι δεν έχει επαφές με τους «άγιους» αναφορικά με την προσωρινή τεχνική καθοδήγηση του συλλόγου.

Δύο μεταγραφές για Ρέιντερς

Τους offensive tackle, Khalif Barnes, και cornerback, Pat Lee, απέκτησαν οι Όκλαντ Ρέιντερς. Ο πρώτος άνηκε και πέρσι στην ομάδα της Καλιφόρνια, ενώ ο Lee αποδεσμεύτηκε από τους Γκριν Μπέι Πάκερς.

Ερωτηματικά με Knox

Μάλλον δεν θα είναι έτοιμος ο Johnny Knox των Σικάγο Μπέαρς τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο Τύπος της «πόλης των ανέμων» αναφορικά με τον παραπάνω wide receiver και τον τραυματισμό του.

Πήραν Gay οι Κάρντιναλς

Τον cornerback, William Gay, απέκτησαν οι Αριζόνα Κάρντιναλς. Ο πρώην παίκτης των Πίτσμπουργκ Στίλερς υπέγραψε διετές συμβόλαιο. Επίσης, η αποθεραπεία του Ryan Williams, ο οποίος έχασε όλη την προηγούμενη σεζόν, προχωρά με θετικούς ρυθμούς, οπότε μπορεί να είναι έτοιμος φέτος.

Νέο σκάνδα

Keywords
Τυχαία Θέματα